Fujinon

Fujinon er en af verdens førende producenter af transportable objektiver, som bruges af professionelle fotografer verden over til alt fra broadcasting til indspilning af film og serier. Deres ekspertise inden for objektiver har medført, at de også producerer kikkerter af allerhøjeste kvalitet til blandt andet dyrelivs- og naturobservationer over og under vandet.

11 varer

pr. side

Fujinon – en del af Fujifilm

Det er Fujifilm, der står bag Fujinon, og der er derfor meget erfarne kræfter inden for fotograferingsudstyr og objektiver bag. Fujifilm og dermed Fujinon er kendetegnet ved japansk præcision og omhu, som går igen i samtlige produkter, der er foretrukket af professionelle fagfolk i hele verden.

Fujinon har siden starten i 1934 været regnet blandt de ypperste indenfor optikbranchen. Deres kameraobjektiver og kikkerter er legendariske og uden sammenligning for deres skarphed og kontrast. Der er tale om udstyr af meget høj kvalitet, som er enormt holdbart. Fujinon er faktisk så sikre på kvaliteten af deres produkter, at de yder op til 30 års garanti på deres kikkerter.

Kikkerter fra Fujinon giver dig enestående optiske egenskaber

Kikkerter fra Fujinon giver dig enestående optiske ydelser i særklasse. Hvad end du skal orientere dig til søs, nyde udsigten over landskabet eller måske gerne vil foretage astronomiske observationer, så finder du en kikkert fra Fujinon, der kan klare opgaven til perfektion.

Vi har blandt andet marinekikkerter fra Fujinon, som er uundværlige til den erfarne sejler, der ikke lader sig nøje. Vi har marinekikkerter fra Fujinon med en række eksklusive fordele såsom indbygget kompas, vandtæt og dugfri konstruktion, enestående lystransmission, ekstra kraftig gummiarmering og meget mere. En marinekikkert fra Fujinon tillader dig at orientere dig i forholdene på vandet uden besvær.

Du finder også landskabs- og udsigtskikkerter fra Fujinon, som giver dig mulighed for at stille skarpt på flere kilometers afstand. Du finder både kikkerter fra Fujinon med og uden fod, så du selv kan vælge, om kikkerten skal monteres på en platform eller søjle eller skal tages med på farten.