Sylupper & læselinealer

En sylup er et praktisk hjælpemiddel til syning. Syluppen kan både hænge i en snor fra halsen og stå på et bord og sættes i den ønskede arbejdsvinkel. Sytøj er helt naturligt placeret tæt på kroppen, hvor fingre kan arbejde med nål og stof. Derfor er den hængende lup blevet skabt som nærmeste hjælpemiddel med mulighed for variation med bordplacering.

7 varer

pr. side

Læselinealer

En læselineal kan være et helt uundværligt hjælpemiddel, når du skal læse aviser eller nærstudere flade objekter. Den praktiske forstørrelse af objektet under læselinealen kan gøre det lige en tand lettere at fokusere. Nogle læselinealer kommer med praktisk læselinje, der kan hjælpe læseretningen. Andre også har indbygget LED-lys, der sætter ekstra fokus på teksten under linealen.

Sådan kan en sylup eller læselineal hjælpe dig i hverdagen

Mange tror, at en sylup eller læselineal bruges af folk, der har problemer med synet. Selvom disse to redskaber naturligvis hjælper, hvis dette er tilfældet, er det ikke kun derfor, en sylup eller læselineal kan være et værdifuldt redskab.

Hvis du har en hobby, hvor det er vigtigt, at du har dine finmotoriske egenskaber i orden, kan det være en uvurderlig hjælp at have detaljerne forstørret gennem en læselineal eller sylup. Det kan f.eks. være, hvis du har en interesse for at aflæse kort. Her kan teksten godt være skrevet meget småt, hvorfor en læselineal er helt ideel til denne opgave.

Det kan også være, at du har en hobby, hvor du både har brug for begge hænder, og hobbyen også kræver den største opmærksomhed for detaljen. Dette kunne f.eks. være i forbindelse med detaljeret håndværk såsom syning eller maling af små genstande.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores sylupper og læselinealer

Hvis du sidder med nogle overvejelser i forhold til, hvordan vores sylupper og læselinealer kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også hvis du har fundet en anden lup eller lupper, som giver dig nogle spørgsmål. Du kan ringe til os alle hverdage på tlf. 81 91 88 88 eller mobil nr. 26 22 61 01. Vi ser frem til at høre fra dig.

 Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.