Tilbud

Her på siden finder du vores mange tilbud på alt optik og tilbehør. Vi har gjort det nemt for dig at se, hvor du kan spare penge på vores kikkerter, mikroskoper, teleskoper osv. ved at samle alle vores tilbudsprodukter på denne side. Tag et kig og lad dig inspirere!

Varer 1-36 af 214

Side
pr. side

Er du på jagt efter gode tilbud på optisk udstyr og tilbehør?

Hvis du er på udkig efter kikkerter, teleskoper, fotostativer m.m. til rigtig gode priser, er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden har vi samlet vores tilbud, og du kan finde et bredt udvalg af kvalitetsprodukter nedsat med mange procenter.
Du får vores sædvanlige høje kvalitet til meget fordelagtige priser med store rabatter, så du kan altid gøre en god handel hos Kikkert-teleskophuset. Hvad enten du leder efter:

Tilbud på astronomitilbehør
Elektroniktilbud
Fuglekikkert på tilbud
Kikkert på tilbud
Marinekikkert på tilbud
Mikroskoptilbud
Stjernekikkert på tilbud
Udsigtskikkert på tilbud

Så kan du helt sikkert finde det her hos os. Vi tilføjer løbende nye produkter på vores side med tilbud, så det kan godt betale sig at holde et vågent øje med, om der kommer noget på tilbud, du ikke kan leve uden.

Tag forbi vores butik og se endnu flere tilbud

Du kan som sagt her på siden se vores store udvalg af tilbudsvarer, men hvis du gerne vil se produkterne i virkeligheden, inden du lægger en bestilling, kan vi anbefale, at du besøger vores butik og showroom og lager på på Vandmanden 36A, 9200 Aalborg SV. Her har vi et stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper samt mikroskoper og læseglas.

Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud, der hele tiden opdateres. Her er der ofte gode penge at spare på stjernekikkerter/teleskoper, mikroskoper og ekstraudstyr til dine optiske produkter.

Det kan nogle gange være en fordel at prøve at have vores udstyr i hånden for at fornemme, om det er det rette for dig, så kig gerne forbi Kikkert-teleskophuset i Aalborg og få råd og vejledning af erfarne fagfolk.

Hvis du har spørgsmål til vores tilbudsvarer, kan du altid kontakte os 
Hos Kikkert-teleskophuset har vi mere end 60 års erfaring i alt inden for optik og tilbehør, og vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med rådgivning og vejledning på området. Du kan kontakte os på tlf. 81 91 88 88 eller mobil 26 22 61 01 mandag-tirsdag 10:00-15:30, onsdag 12:00-15:30 og fredag 10:00-15:30. Kig også gerne forbi vores fysiske butik på Vandmanden 36A, 9200 Aalborg SV.

Når du handler hos Kikkert-teleskophuset, får du altid:

  • Hurtig og billig levering (gratis GLS PakkeShop ved køb over 499,- og under 20 kg eller click & collect i vores butik i Aalborg)
  • 14 dages fuld returret
  • En 100 % dansk webshop
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik.

Vi står altid klar med en professionel og ærlig rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilke tilbudsprodukter du bør vælge til dit behov. Vi ser frem til at hjælpe dig!