Observatorium

Enhver amatørastronoms drøm er at have sit helt eget observatorium. Man skulle ikke tro det, men det er faktisk muligt hos Kikkert-teleskophuset.dk. Hos os kan du få installeret dit helt eget observatorium i 6 mm fiberglaslaminat, der garanterer en optimal beskyttelse samt lang levetid.

De mange egenskaber gør, at vores observatorier er fuldt automatiseret, og du kan bl.a. åbne kuplen på dem uden brug af håndkraft, hvilket gør det muligt at kigge ud af den en meter brede åbning.

Med dit helt eget observatorium fra Kikkert-teleskophuset.dk åbner du et helt nyt vindue til det fascinerende univers, der stadig indeholder et hav af uopklarede fænomener.

10 varer

pr. side

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter

Er du interesseret i dit helt eget observatorium, anbefaler vi, at du kontakter os via telefon. Som du kan se, fører vi kun standardpriser på nogle af vores produktet. Det skyldes naturligvis kompleksiteten for vores observatorier. Herudover kan leveringstiden også variere på vores observatorier.

Hos Kikkert-teleskophuset.dk deler vi dog din entusiasme inden for astronomi, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du får besvaret alle de spørgsmål, du skulle have, inden købet af dit personlige observatorium.

Du kan ringe til os allerede i dag på tlf. 81 91 88 88 eller på mobil. 26 22 61 01. Vi glæder os til at hjælpe dig. 
 

Se også vores udvalg af stjernekikkerter.