Kikkerter til børn

Børnekikkerter er kendetegnet ved, at de er lettere at holde og betjene for små fingre. Derudover er de robuste, nemme at indstille og har en lidt mindre forstørrelse på typisk 6x21. Det gør det lettere for et barn at holde kikkerten stille. De fleste børnekikkerter anbefales fra 6 år.

34 varer

pr. side

Sådan vælger du den bedste kikkert til børn

Børns naturlige og barnlige nysgerrighed kan stimuleres af dig som forælder. Hos Kikkert-teleskophuset.dk har vi 65 års erfaring med kikkerter til børn og voksne samt andet optisk udstyr. Vi har en stor lidenskab inden for vores felt, og vi ved, at børn generelt set synes, at kikkerter er fascinerende og spændende at manøvrere. Her på siden kan du finde vores udvalg af kikkerter til børn.

Der er mange ting, du som køber bør tage højde for, når du skal købe en kikkert til børn. Og det kan være svært at finde den helt rette kikkert til nogle andre end en selv – og særligt børn, som utvivlsomt har nogle andre behov end dem, man måske selv har. Disse behov drejer sig bl.a. om måden, man håndterer kikkerten på, hvor robust den pågældende kikkert skal være, og hvor nem den skal være at tage med rundt til de steder, hvor I tænker, at I skal bruge den mest.

Vi kan give dig nogle overordnede overvejelser, som du bør tage i betragtning, når du søger efter en kikkert til børn. Men det vil altid være at foretrække, at du tager kontakt til os for at få den mest relevante rådgivning om, hvilken kikkert der er bedst til din situation, dit behov og ikke mindst dine børn.

Mangler du noget at sammenligne med, eller er du også slev på jagt efter en nu kikkert, kan du finde vores store udvalg af kikkerter her.

Det skal du være særligt opmærksom på, når du giver en kikkert til børn

Vi anbefaler, at du som udgangspunkt altid assisterer dine børn i brugen af en kikkert. De børnekikkerter, som du kan se her på siden, er gode kikkerter, hvis kvalitet er afhængig af et præcist samspil mellem nogle forskellige elementer.

Derfor skal børn naturligvis behandle en juniorkikkert med den mængde omhu og forståelse, som et godt præcisionsinstrument kræver. Herudover anbefaler vi, at du altid sikrer dig, at børn aldrig retter en kikkert direkte mod solen, når de bruger den. Det kan i værste fald give skader i øjnene.

Med en solkikkert til børn kan dit barn observere vores solsystems vigtigste stjerne

Er dit barn  fascineret af solen, skal du ikke forhindre det i at udforske og studere et af de vigtigste fænomener for vores planets eksistens. Hos Kikkert-teleskopshuset har vi nemlig også kikkerter til børn, der er speciallavet til solobservationer.

En solkikkert gør det muligt at studere solpletter, solformørkelser, planetpassager og meget mere. Med en solkikkert er alle ultraviolette og infrarøde stråler naturligvis blokeret helt, så dit barn sikkert kan studere solen.

Dette kan kikkerter til børn bruges til

Børn er fascinerede af kikkerter. Princippet med, at noget på lang afstand – og som ikke kan ses med det blotte øje – pludselig kan ses i forstørret tilstand gennem en kikkert er noget, børn kan få flere timer til at gå med. Fugle i trætoppene, forbipasserende biler på landevejen, dit barns venner, når de leger dåseskjul – en kikkert til børn skaber både stor glæde og fordybelse.

Kvalitetsmæssigt er vores kikkerter til børn meget robuste. De fleste af vores kikkerter kommer også med et etui, der gør det nemt for dit barn at have kikkerten med i skole, over til sine venner osv. Man ved aldrig, hvornår man får brug for en kikkert som barn. Generelt for vores kikkerter til børn er, at de er lette manøvrere. Alle vores kikkerter til børn er udstyret med et godt greb, som gør det nemt at observere selv med handsker på.

Pak nemt din nye børnekikkert med på ferie

Vores kikkerter til børn karakteriseres som lommekikkerter. Det gør de bl.a. på baggrund af den optiske forstørrelse, kikkerterne tilbyder. Herudover har kikkerterne også en fysisk størrelse, der gør det muligt at have dem med i lommen, tasken eller rygsækken. En lommekikkert vejer samtidig markant mindre end de større og kraftigere kikkerter. Størrelsen og vægten på vores lommekikkerter til børn gør dem perfekte til længere ture i naturen eller familieferien, hvor en praktisk og vægtbesparende oppakning er at foretrække.

Kontakt os, hvis du har brug for råd og vejledning

Er du ikke helt sikker på, hvilken kikkert til børn du bør købe? I så fald kan du altid ringe til os. Vi har mere end 65 års erfaring inden for branchen, og vi sidder altid klar med gode råd samt vejledning til dit næste køb. Du kan ringe til os på tlf. 81 91 88 88 eller mobil 26 22 61 01. Vi ser frem til at hjælpe dig.