Bordlupper

En bordlup er en lup, der placeres på et bord og giver dig begge hænder fri til at håndtere objekterne under luppen. Lup med lys som bordmodel er særligt velegnede til håndarbejde og hobbybrug samt til folk med nedsat syn. Nogle lupper fastmonteres på et bord, mens andre kan kombineres med et gulvstativ.

11 varer

pr. side

Lup med lys i bordmodel

Her finder du vores store udvalg af bordlupper, som alle er i virkelig god kvalitet. Vi har bordlupper i forskellige størrelser og med mange forskellige funktioner, alt efter hvad dine behov måtte være. Har du brug for en bordlup med lys? Så har vi modeller med LED-lamper, som giver en klar og tydelig belysning af objekterne, du kigger på. Har du brug for en bordlup, som ikke kun kan monteres på bordet, men også nemt holdes i hånden eller bæres om halsen? Så har vi også det.

Nogle gange har man brug for at sidde stationært ved arbejdsbordet med en opgave, som kræver et fast underlag. Det kan for eksempel være lodning, syning eller reparation af urværker. Andre gange er det nødvendigt at gå frem og tilbage. Det kan for eksempel være, hvis du skal hente værktøj eller småting i en skuffe, for så at vende tilbage til projektet, som du arbejder på. I sådanne tilfælde vil det være praktisk med en bordlup, som let kan medbringes.

Vi har også et stort udvalg af andre lupper, hvis du mangler en sammenligning eller har brug for en lup til andre formål.

Bordlup med lys til skarpe priser

De fleste af vores bordlupper er med smart og kraftig LED-belysning. Fordi dioderne er vinklet på en måde, så de kun lyser på genstandene, som du kigger på igennem bordluppen, er der intet lysspild og ingen blænding. Du får altså klart udsyn, samtidig med at dine øjne forskånes.

Vores bordlupper med lys er så effektive, at de i mange tilfælde vil kunne bruges som bordlamper også. Desuden er de alle i en høj kvalitet og kan anvendes både til hobbyarbejde og til professionelt brug. Samtidig er priserne blandt markedets allerbedste. Du får altså en bordlup med lys, som vil holde dig i mange år, og til en pris, som alle kan være med på, når du køber den her.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.