Kikkert tilbud

Her på siden har vi samlet alle de kikkerter, vi har på tilbud lige i øjeblikket. Selv om du kan købe disse kikkerter til en lavere pris end normalt, giver vi dig naturligvis vores vanligt gode service med i købet. Tag et kig på siden og find din næste kikkert!

Varer 1-36 af 64

Side
pr. side

Køb din kikkert på tilbud

Kikkerter er fintfølende optiske instrumenter, som er baseret på en nøjagtighed, der skal være ultrapræcis for at have en vis kvalitet. Den præcision er en af grundene til, at de bedste kikkerter er forholdsvis dyre. Dertil kommer, at teknologien inden for kikkerter hele tiden udvikler sig, selv om teknologien, der i bund og grund drejer sig om at iagttage ting gennem noget forstærkende glas, er temmelig gammel.

Moderne kikkerter kommer for eksempel med forskellige slags coating eller et hus fyldt med argongas, der forhindrer kikkerten i at dugge gennem eksponering for vekslende temperaturer. Men alt dette er selvfølgelig med til at hæve prisen på det gode grej. Derfor er der mange gode grunde til at holde øje med et godt tilbud på en kikkert, når du ønsker dig noget nyt. For der kan potentielt være ret mange penge at spare, når vi har kikkerter på tilbud fra tid til anden.

Tilbud eller ej – vores service er altid den samme

Vores erfarne stab står altid klar til at rådgive dig i, hvilken kikkert der er bedst til lige nøjagtig dit behov. Du kan altid komme til os og prøve at få de forskellige kikkerter, vi har på tilbud, i hånden, så du er sikker på, at det er den rigtige kikkert for dig. Og er det den kikkert, du har haft et godt øje til i lang tid, du pludselig ser på tilbud her i vores webshop, er du naturligvis også velkommen til at bestille den online.

Vi sender altid din kikkert forsvarligt inden for få hverdage – og desuden tilbyder vi fragtfri levering med GLS, hvis du bestiller for mere end 499 kroner. Der bliver ikke skruet ned for vores vanligt høje serviceniveau, bare fordi du har mulighed for at købe produkterne i vores omfattende sortiment noget billigere, end du plejer at kunne.

Du finder også tilbud på meget mere udstyr og tilbehør

Hos Kikkert-teleskophuset har vi nærmest alt inden for optisk grej til forskellige typer af kikkerter og teleskoper. Det er grej, som også kommer på tilbud af og til. Her kan du derfor også være heldig at finde en stjernekikkert, et mikroskop eller andet til en særligt skarp tilbudspris. Vi har ofte kikkerter til en lang række forskellige behov på tilbud. Nogle af vores mest populære kategorier er blandt andet jagtkikkerter, fuglekikkerter og marinekikkerter.

Her er det vigtigt ikke at gå ned på grej – så her på siden er det godt at holde øje med vores tilbud på kikkerter, så du kan sørge for at have udstyret i orden og eventuelt opgradere din nuværende kikkert til en bedre gennem en rigtig god handel. Vi har også andet optisk udstyr i høj kvalitet, som vi af og til får på tilbud. Det er blandt andet udstyr til astrofotografering, mikroskoper og stereolupper, fotoudstyr, forskellige stativer og adaptere til kikkerter og kamera og alt deriblandt. Så det kan altså godt betale sig at holde godt øje med siden her.

Ekstraudstyr til kikkert på tilbud

Det er også en god måde at tilegne dig en masse lækkert ekstraudstyr til din kikkert løbende til billige penge. Vi har blandt andet masser af forskellige tasker, sylupper, læselupper, botaniklupper og elektroniske apparater, der egner sig til gode hobbyoplevelser i naturen. Det gælder for eksempel metaldetektorer, droner til dronefotografering og ravlygter, der også fås i nogle forskellige prisklasser.

Hold øje med de nye gode tilbud på kikkerter hos Kikkert-teleskophuset

Vi er naturligvis glade for, at du har lyst til at lægge vejen forbi vores hjemmeside for at se, om der er kommet nye kikkerter eller udstyr til kikkerter på tilbud. Men vi vil også meget gerne sørge for at informere dig herom. Vi håber derfor, at du har lyst til at følge med på vores facebookside, hvor vi jævnligt fortæller, når der er en kikkert på tilbud. Ud over at fortælle om specielle tilbud her, viser vi dig også de nye produkter, vi får ind i butikken.

Vi håber, at du øjner chancen for at gøre et rigtig godt tilbud her hos Kikkert-teleskophuset. For med mere end 60 år i branchen er det enormt vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor kan du også altid ringe til os på tlf. 81 91 88 88 eller mobil 26 22 61 01, hvis du har spørgsmål til nogle af de kikkerter eller det øvrige udstyr, vi har på tilbud. Selv om det er gode tilbud, vi har her på siden, er det allervigtigste, at du får noget godt grej, der passer til dit aktuelle behov, og som du kan have glæde af i lang tid fremover.