Biologi mikroskoper

Biologimikroskoper har en maksimal forstørrelse på langt over 1000 x. De kan altså med andre ord forstørre objekter ned til en størrelse, som almindelige stereolupper ikke kan. Det vil sige, at du med biologimikroskoper fra Kikkert-teleskopshuset.dk kan observere mikroorganismer, planteceller, snit af organer og meget mere. Du kan se hele vores udvalg af biologimikroskoper her på siden.

34 varer

pr. side

Kombinér din hobby med en større faglig forståelse

Det er spændende og fascinerende at udforske dét, man ikke kan se med det blotte øje. Vores biologimikroskoper gør det muligt at kombinere din hobby med faglig viden. Du finder på vores hjemmeside biologimikroskoper i forskellige prisklasser. Vi fører både modeller til garvede amatører, nybegyndere og juniorer.

Er du personligt meget fascineret af den mikroskoper, kan du sagtens introducere dit barn for din hobby. Måske det endda kan være startskuddet til en fremtidig profession? Der er i hvert fald ingen tvivl om, at leg og læring er et godt match, hvis dine børn skal have mulighed for at etablere et sundt og nysgerrigt forhold til et fagområde – hvorfor ikke det naturvidenskabelige?
 

Husk også at tag et kig på vores store udvalg af mikroskop kamera. Mangler du et bedre overblik eller mere viden om biologi mikroskoper, så har vi lavet en udførlig guide til mikroskoper.

Har du spørgsmål? Kontakt os her

Hos Kikkert-teleskophuset.dk sidder vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores biologimikroskoper. Vi har mere end 60 års erfaring i branchen, så vi tør godt garantere, at intet spørgsmål er for besværligt til os. Du kan kontakte os allerede i dag på tlf. 81 91 88 88 eller mobil 26 22 61 01. Vi ser frem til at høre fra dig.