Panorama kikkerter

En panoramakikkert er kikkerten til steder, hvor der virkelig er noget at nyde at se på. De fikserede kikkerter har ofte lidt mere power, men har naturligvis ikke den portabilitet, som de fleste andre kikkerter har.

14 varer

pr. side

Få de bedste oplevelser med de bedste panoramakikkerter

Panoramakikkerter er en særlig type af udsigtskikkerter, der især bruges på udsigtspunkter, havne, i fugletårne eller på tagterrasser. Alle modeller i denne kategori er enten vandafvisende eller vandtætte og kan som udgangspunkt tåle at stå ude hele året rundt.

Panoramakikkerterne leveres enten på et kraftigt feltstativ eller en såkaldt pier, som kan monteres på beton eller et andet lignende fast underlag.

Her får du et helt unikt produkt, der er skabt til at kunne holde til lidt af hvert uden at miste sin optiske kvalitet. For en af de vigtigste features ved en panoramakikkert er, at den skal blive ved med at kunne performe og give kontinuerlige bjergtagende oplevelser, uanset hvor mange mennesker, der bliver ved med at bruge dem.

Det gælder desuden om de er erfarne kikkertbrugere eller ej. For mange panoramakikkerter er installeret på offentlige steder, hvor der kommer alle mulige slags folk i alle aldre, hvor nogen sikkert har en lidt mere hårdhændet håndtering af udstyret end andre. Det kræver naturligvis en solidt bygget konstruktion, for at den kan holde til den daglige brug på et udkigssted med skøn udsigt, der ofte tiltrækker mange naturinteresserede og folk på udflugt.

Eksperter i panoramakikkerter til hele Danmark

Hos Kikkert-Teleskophuset ved vi alt om panoramakikkerter. Mere end 60 år i den optiske branche har gjort os til eksperter på området – og derfor kan du købe et udvalg af panoramakikkerter her hos os, der er nøje udvalgt på tværs af de store prisforskelle. Er du i tvivl om, hvad det er, der adskiller den ene panoramakikkert fra den anden, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi giver dig gerne kyndig råd og vejledning baseret på det specifikke sted, du påtænker at bruge kikkerten på.

Vi har stor erfaring med både egen produktion af  panoramakikkerter og opstilling af dem. Vi har leveret panoramakikkerter i hele Danmark – lige fra Skagen Grå Fyr, over Lille Vildmose og Salling Rooftop i Aarhus til Himmelbjerget ved Silkeborg.
 

Kontakt os for nærmere råd og vejledning, hvis du har spørgsmål om de enkelte produkter.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.