Frimærkelup

Præcisionslupper er et uundværligt redskab for alle frimærke og møntsamlere. Kikkert-teleskophuset har et stort udvalg i mange forskellige forstørrelser fra 5x til 30x, med glas eller akryl linser og med eller uden LED eller UV lys.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af lupper, stereolupper og mikroskoper i suveræn kvalitet med et væld af forskellige forstørrelser.

11 varer

pr. side

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores frimærkelupper

Har du spørgsmål til vores lupper, kan du altid kontakte os. Vi har mere end 60 års erfaring inden for optik, så vi kan med garanti hjælpe dig med at finde den helt rette lup – om det er til professionel brug eller blot som en hobby. Du kan du kontakte os alle hverdage på tlf. 81 91 88 88. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.