Kompakt kikkerter (30-36mm)

Forstørrelsesgraden på kompakte kikkerter ligger typisk mellem 8-12x og frontlinsediameteren mellem 32-34 mm. En kompakt kikkert er en størrelse, der placerer sig mellem lommekikkerten og universalkikkerten. Den bruges ofte på ture i naturen, hvor der ikke er plads til en tungere kikkert, men behovet for en rigtig kikkert stadig er der.

21 varer

pr. side

MERE END 60 ÅRS ERFARING

Vores personale har mere end 60 års erfaring indenfor optik og står altid klar med gode råd og vejledning når den helt rigtige kikkert skal vælges. Vi har også sammensat en FAQ som forhåbentlig kan hjælpe med at forklare de mange forskellige kikkertudtryk, som kan virke forvirrende for de fleste førstegangskøbere.

Mangler du et større overblik, kan du finde alle vores kategorier af kikkerter her.

 

OPTISK VÆRKSTED

Som de eneste i Danmark råder Kikkert-teleskophuset over et fuldt optisk værksted hvor vi kan kollimere kikkerter, speciale fremstille reservedele, renovere kikkerter, genfylde Nitrogengas m.m. Vi har igennem årene repareret kikkerter af stort set alle mærker og har bla. haft kikkerter fra Kongeskibet Danneborg til eftersyn. Kontakt os for nærmere oplysninger.

 

NÅR DU KØBER DIN KIKKERT HOS KIKKERT-TELESKOPHUSET FÅR DU ALTID

- Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,-)

- 14 dages fuld returret

- Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

- Butik og lager i Aalborg med stort udvalg af bl.a. kompaktkikkerter, udsigtskikkerter og teleskoper

 

Husk også at tag et kig på vores store udvalg af fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange gode tilbud!