Salg til det offentlige

Handel med offentlige institutioner

Astro A/S og Kikkert-teleskophuset har en lang tradition for handel med universitet, skoler, observatorier og andre offentlige institutioner rundt omkring i Danmark. Vi har igennem årene leveret mange mikroskoper og teleskoper til alle former og niveauer af undervisningsbrug.

 

Når du handler i vores webshop, indtaster du blot EAN-nummer og rekvisitionsnummer, så klare vi resten. Bemærk venligst at vi af sikkerhedsmæssige grunde som udgangspunkt kun levere til institutionens adressen ved køb via EAN-nummer.

 

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende os en e-mail med hvilke produkter du er interesseret i.

 

Astro A/S har også mere end 50 års erfaring med service og reparation af stort set alle former for optiske instrumenter. Vi kan med andre ord også være behjælpelige med service af f.eks. mikroskoper som efter manges års brug ikke længere lever op til de krav som stilles i den moderne undervisning.

 

EAN (European Article Numbering)

EAN-fakturering er en særlig faktureringsform, som bruges til det offentlige samt virksomheder, der er registreret i NemHandelsregisteret. Ved denne form for handel skal man blot vælge "institution" under "faktureringsinformation" og indtaste sit unikke 13-cifret EAN nummer samt et gyldigt rekvisitionsnummer og e-mail. Resten ordner Kikkert-teleskophuset og alt fakturering forgår elektronisk i det, der hedder OIOUBL-format (indlæses direkte i et godkendelses- og økonomisystem). Afregning sker via E-fakturering – 30 dage netto.

 

Kontakt os for nærmere oplysninger.