Tilbehør til mikroskoper

Det er vigtigt at have udstyret i orden, når du skal bruge dit mikroskop. Uden det rigtige tilbehør får du ikke den mikroskopioplevelse, du har fortjent – og det er en skam. Her på siden kan du se vores store udvalg af tilbehør til mikroskoper.

Varer 1-36 af 101

Side
pr. side

Derfor har du brug for kvalitetstilbehør til dit mikroskop

Når du køber et mikroskopsæt, er det ikke bare lige sådan at studere de mikroskopiske partikler og organismer. Du har brug for det rette udstyr, så du får den bedste opløsning af det, du nærstuderer.

Det er bl.a. vigtigt, at du har nok af dækglas til dine observationer. Dækglasset holder samling på det, du observerer, hvilket er helt uundværligt, når du nærstuderer mikroskopiske partikler og organismer. Herudover kan du også med fordel tilkøbe en immersionsolie. Denne olie gør det muligt for dig at øge mikroskopets opløsning. Olien placeres imellem overfladen på prøven og linsen.

Vedligehold dit mikroskop med rengøringstilbehør

Vi anbefaler, at du jævnligt rengør dit mikroskop. Snavs og fedtpletter kan ødelægge den overordnede mikroskopioplevelse, men heldigvis har vi hos Kikkert-teleskophuset.dk det rette udstyr til at gøre op med dette. Hos os finder du diverse rensesæt, der sørger for den bedste opløsning hver gang.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.