Bresser Messier teleskoper

Bresser Messier teleskoper er en serie af amatørteleskoper fremstillet af den tyske producent Bresser. Bresser har mange års erfaring inden for ikke blot teleskoper, men alle former for optik, og de er blandt de førende på markedet den dag i dag.

Varer 1-36 af 44

Side
pr. side

Bresser Messier teleskoper til nybegynderen

Bresser er kendt for høj kvalitet, men også for et stort fokus på brugervenlighed. Det gør altså, at du med et Bresser Messier teleskop får ikke bare et virkelig godt begynderteleskop, men også ét, som er nemt at bruge, selvom du ikke har mange års erfaring inden for området.

Se for eksempel skybælterne på Jupiter, kraterne på Månen eller Saturns ringe med et Bresser Messier teleskop. Perfekt til dig, som netop er begyndt at prøve kræfter med amatørastronomi, men som ikke har en formue at bruge på et godt teleskop. Når du har mere øvelse inden for området, og måske virkelig får blod på tanden, kan Bresser Messier teleskoper også fås i en størrelse og prisklasse, som følger med din udvikling.

Bresser Messier teleskoper har alt, du behøver

Når du køber et Bresser Messier teleskop, kommer det i en praktisk, holdbar og stødsikker kuffert, som indeholder rigtig meget ekstraudstyr. Det er blandt andet AZ-montering med stativ, forskellige størrelser okularer, diagonal, rødpunktsøger, solfilter, stjernekort og smartphone adapter. Kort sagt kommer et Bresser Messier teleskop med alt det, du har brug for for at komme godt fra start med din hobby inden for amatørastronomi.

Bresser yder desuden altid 10 års garanti på alle deres stjernekikkerter. Skulle uheldet være ude, og en del går i stykker, kan du altså gøre brug af garantien. Vi oplever dog sjældent, at Bressers produkter fejler noget, da de er udført i god kvalitet.