Urmagerlup

En urmagerlup er en lille optisk lup, der bruges af urmagere til at se små detaljer på ure. Luppen har en forstørrelsesgrad på ca. 4-9 gange, og har en bred vinkel. En urmagerlup er også almindeligt brugt i andre optiske felter, såsom ved at se på små detaljer på billeder eller andre emner.

5 varer

pr. side

Sådan kan du teste dine nye smykkers ægthed med vores urmagerlup

Med en af vores lupper kan du nemt og hurtigt tjekke, om dit smykke er et originalt værk og af den rette kvalitet. Der står f.eks. med småt, hvor mange karat guld et armbånd er, hvis det er et originalt smykke. Herudover er designerens eller mærkets initialer også oftest indgraveret med småt et sted på smykket.

En lup er ikke kun praktisk, hvis du skal verificere ægtheden af dit nye smykke. Mange danskere bruger nemlig også en urmagerlup som en slags hobbybeskæftigelse til deres egne smykker, hvor de kan nærstudere de smukke former og karaktertræk for deres smykker.

Du kan også bruge en urmagerlup til at verificere og undersøge ædelsten. En diamants klarhed kan f.eks. vurderes med en lup fra Kikkert-teleskophuset.dk. Du kan ikke undersøge en diamants kvalitet med det blotte øje, hvorfor en lup er et effektivt redskab til at spotte eventuelle uklarheder eller overfladiske ridser. Jo mere klar en diamant er, desto større værdisætning har den.

Vi har også et bredt udvalg af andre lup og lupper, hvis du mangler en sammenligning eller har brug for en lup til andre formål.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores urmagerlupper

Har du spørgsmål til vores urmagerlupper, kan du altid kontakte os. Vi kan med garanti hjælpe dig med at finde den helt rette lup – om det er til professionel brug eller blot som en hobby.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.