Optical tube assembly (OTA)

OTA, eller Optical Tube Assembly, er et teleskop, der kommer uden montering eller andet tilbehør, med mindre andet er angivet. Oftest anskaffer man sig et OTA for at tilføje det til et eksisterende system eller bygge videre på et teleskop. OTA-teleskoperne hos os er af en kvalitet, der kan observere afstande, normale stjernekikkerter ikke kan nå.

16 varer

pr. side

Hvad kan man se med en Optical Tube Assembly?

Med disse teleskoper får du mulighed for at observere Saturns ringe millioner af kilometer væk, diverse kratere og dale på månen, der befinder sig næsten 400.000 km væk, og meget mere. Detaljerne, disse modeller fremviser, giver dig en helt unik oplevelse, og man kan virkelig se, hvorfor disse produktet anses som professionelle og noget af det bedste, der findes på markedet.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.