Teaterkikkerter

4 varer

pr. side

Teaterkikkerter

Med en teaterkikkert kommer du tæt på og får følelsen af at sidde på første række. I en teaterkikkert fra Kikkert-Teleskophuset får du en kompakt kikkert med lav forstørrelse, som kan være et nyttigt redskab i et teater eller til en koncert, hvor man sidder ned, og der er en vis afstand til de udøvende kunstnere. Sådan kommer du nemt tæt på scenen og begivenhedernes spil. og den lave forstørrelse i en teaterkikkert gør det desuden nemt at holde den stille. Visse af de modeller, du finder her på siden, er udstyret med LED-belysning. På den måde kan du bruge din teaterkikkert til at læse programmet for begivenheden – dog uden at forstyrre de andre tilskuere i en mørk teater- eller koncertsal.

Som et optisk redskab er en teaterkikkert et meget specialiseret værktøj, der adskiller sig væsentligt fra de forskellige andre kikkerter, vi har i vores sortiment. Det er fordi, at teaterkikkerten retter sig mod et ret specifikt behov i et miljø, der adskiller sig temmelig meget fra de miljøer, hvor det ellers er oplagt at bruge en kikkert i. De er specifikt designet til indendørs brug, hvor de oftest blive brugt til at se forskellige typer af levende forestillinger – det kan for eksempel være teater, opera, ballet eller koncerter. Mange folk, der sætter pris på scenekunst og -kultur, har stor glæde af at have en teaterkikkert med til en forestilling, da det giver dem mulighed for at se på de lidt finere nuancer i udførelsen af opsætninger. Det kan være ansigtsudtryk og bevægelser, der ellers er ret svære at se for publikum uden en medbragt kikkert.

De fleste teaterkikkerter har en forstørrelsesgrad på 3x. Den forholdsvist lave forstørrelsesgrad sammenlignet med stort set alle andre slags kikkerter er et typisk valg, da det gør det muligt for beskueren at se et bredere udsnit af scenen, end det er muligt med en kraftigere teaterkikkert af samme størrelse. Med denne grad af forstørrelse er det muligt at se detaljerne uden at give køb på det fulde det samlede indtryk af det, der foregår oppe på scenen.

En teaterkikkert er bevidst designet til at være lille. På den måde sikrer du dig, at den altid kan være i en lomme eller en lille taske, når du skal ud at have dig en kulturel oplevelse. De er også konstrueret på en særlig måde med en relativt stor udgangspupil, der sikrer, at billedet er relativt lyst. Det er bestemt at foretrække, når man sidder til en forestilling i et teater eller i en koncertsal, hvor alt andet lys end selve scenelyset er dæmpet betragteligt. De teaterkikkerter, du ser her på siden, er også designet med nogle æstetiske overvejelser i mente. Her får du en teaterkikkert, der vil gøre sig godt til finere kulturarrangementer – og du har ovenikøbet en gylden mulig for at nærlæse programmet, mens forestillingen er i gang, da det røde, integrerede LED-lys lader dig læse programmet, uden at du skal være nervøs for, at du kommer til at forstyrre nogen af de andre i salen.

Er du også på udkig efter andre kikkerter, kan du finde hele vores store udvalg af kikkerter lige her.