Persondatapolitik

Når du handler hos kikkert-teleskophuset.dk, har vi brug for en række oplysninger om dig. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre eller udsendelse af nyhedsbrev (såfremt du har valgt at modtage vores nyhedsbrev).

 

Informationer:

  • Fornavn og efternavn
  • Firmanavn og CVR-nummer (kun for virksomheder)
  • EAN-nummer (kun for institutioner)
  • Adresse, Postnummer, by og land
  • E-mail
     

Opbevaring af informationer:

Når du har fortaget et køb på kikkert-teleskophuset har vi i overensstemmelse med regnskabsloven, pligt til at opbevare informationerne i 5 år, hvorefter de automatisk slettes. Vi registrerer desuden, at du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondatabetingelser samt om du har valgt at modtage vores nyhedsbrev.

 

Såfremt du har valgt at modtage vores nyhedsbrev lagrer vi dine oplysninger indtil du framelder modtagelse af nyhedsbrevet, hvorefter de automatisk slettes.

 

Videregivelse af informationer:

Kikkert-teleskophuset videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, behandles fuldt fortroligt og på betrykkende vis.

 

Indsigt i persondata:

Som registreret hos kikkert-teleskophuset har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har til enhver tid ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kikkert-teleskophuset via e-mail (se kontakt informationer her).

 

Logstatestik:

Kikkert-teleskophuset anvender logstatestik til eksempelvis at undersøge, hvilke produkter der sælger bedst.