Astronomi kamera

Udviklingen inden for teknologi inden for kameraer til den almindelige forbruger, som tidligere kun har været en del af store forskningscentre, er eksploderet de seneste par årtier. Et digitalt spejlreflekskamera er for eksempel en ting, der i dag er at finde i rigtigt mange husstande – og det samme er andet digitalt udstyr, som kan bruges til enten at gøre livet lettere eller lidt mere smart. Himlen er en ting, der har interesseret mange fotografer gennem tiden.

Smukke langtidseksponeringer og stemningsfulde billeder af stjerner og andre himmellegemer kræver sin helt egen tilgang, noget passende optisk udstyr og en ret specifik specialviden for at få et godt resultat – og for at få det allerbedste ud af det, kræver det faktisk, at man modificerer sit kamera for at få sensoren til at tage imod det lidt specielle lys fra verdensrummet på en ganske bestemt måde.  

26 varer

pr. side

Den perfekte løsning: Stjernekikkert med dedikeret kamera

Men selvfølgelig kan du også få en løsning, der er fuldstændig skræddersyet til at tage gode billeder, der rækker ud mod det uendelige univers. Med et kamera, der kan monteres direkte på din stjernekikkert, får du naturligvis en løsning, hvor intet konventionelt spejlreflekskamera har en jordisk chance for at følge med. Optikken i din stjernekikkert er naturligvis noget anderledes end de objektiver, du kan montere på dit kamera – og det giver et solidt udgangspunkt for at få nogle intet mindre end fantastiske billeder af universet. Det kamera, som du kan montere på din stjernekikkert er specielt designet til den ene opgave at tage billeder af verdensrummet. For det er som sagt ikke helt, som du måske er vant til fra andre områder af digitalt fotografi. For at få gode resultater med astrofotografi kræver det nogle helt specielle eksponeringer. Men det hjælper det dedikerede software med at facilitere. Kameraet bliver således styret via din computer, hvor du løbende kan se billeder og andet data og få lige præcis den slags billeder, du gerne vil lave af planeter, galakser og stjerner mv.    

Få de flotteste billeder af stjernehimlen med et kamera til din stjernekikkert

Med så mange typer af kamera til stjernekikkert kan det være svært at vælge, hvilken løsning der er den rigtige for dig. Hvis du er på udkig efter et kamera til astrofotografi har du sikkert allerede en vis interesse og sandsynligvis også en fornuftig stjernekikkert. Men det tekniske aspekt i astrofotografering er sin helt egen videnskab. Men her hos Kikkert-Teleskophuset er vi naturligvis klar til at rådgive dig til at træffe det rigtige valg. De kameraer til stjernekikkert, som du kan se her på siden, er særligt udvalgt på baggrund af en kombination af optisk kvalitet og brugervenlighed, så du kan komme rigtigt godt fra start med at tage fascinerende billeder af universet. Du er velkommen til at kontakte os via telefon, hvis du vil vide mere om vores kameraer til stjernekikkert. Der er også mulighed for at se nærmere på de forskellige modeller i vores fysiske butik i Aalborg, hvor du naturligvis kan få et endnu bedre indblik i de forskellige muligheder, der er i de forskellige kameraer.

 

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.