Trådtæller

En trådtæller er en lup, der først og fremmest bruges til håndarbejde, fx broderi eller syning. Trådtællerens vægt holder stoffet nede, så det er lettere at tråde en nål eller tælle antallet af sting i dit arbejde. Optikken i trådtælleren gør det også muligt at foretage nogle præcise beskæringer og opmålinger af ens håndværk.

2 varer

pr. side

Dette kan du bruge en ny trådtæller til

En trådtæller kan først og fremmest bruges i forbindelse med håndarbejde. Det kunne f.eks. være i forhold til broderi og syning. Vægten fra trådtælleren holder stoffet nede, hvilket gør det let at arbejde med. Selve optikken fra trådtælleren gør det også muligt at lave nogle præcise beskæringer eller opmålinger af ens håndværk.

Herudover kan en trådtæller også bruges til at betragte ens samleobjekter. Det kunne f.eks. være:

  • Frimærker 
  • Mønter
  • Kort

Disse samleobjekter har nogle helt særlige karaktertræk, der gør dem unikke og specielle. Karaktertrækkene er fascinerende at nærstudere, og de passionerede sjæle kan bruge flere timer på denne beskæftigelse. Hertil er det vigtigt med en optisk kvalitet, der er helt i top, og heldigvis er vores udvalg af trådtællere lige netop det.

Står du også og mangler en lup eller lupper, har vi et bredt udvalg af almindelige lupper og andre specialiserede lupper.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af trådtællere

Hos Kikkert-teleskophuset.dk er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores trådtællere. Vi har over 60 års erfaring inden for vores branche, så vi kan altid give dig en professionel og ærlig rådgivning. Du kan ringe til os alle hverdage på tlf. 81 91 88 88. Vi glæder os til at hjælpe dig!