Botaniklupper

Botaniklupper er små lupper, der især bruges til at nærstudere detaljer i blomster, støvdragere, smykker eller andet, der kræver stor forstørrelse. De er opbygget som små monofokale linser, der skjules i håndtaget, når de ikke bruges, og nogle modeller findes med LED-lys.

13 varer

pr. side

Smart botaniklup i god kvalitet

Botaniklupper findes med akromatiske og aplanatiske linser med læsefelter i størrelser mellem 12-25 mm og forstørrelsesgrad 10-40x. Akromatiske linser er korrigeret for billedfortegning og farvefejl. Du er altså sikker på at få et retvisende, klart og tydeligt billede af, hvad end du kigger på igennem luppen.

En botaniklup er en vældig praktisk lup, som er let at have på sig. Takket være det smarte metalhus, er luppen altid beskyttet, når den ikke bruges. Den kan altså både stikkes i lommen, lægges i skuffen eller værktøjskassen eller endda bæres i en nøglering.

Botaniklup til mange formål

Botaniklupper er traditionelt set fremstillet til botanik – som navnet også antyder. Men blomster og planter er langt fra det eneste, som botaniklupper er gode til. De egner sig nemlig til mange forskellige formål. Hvad end du studerer blomster, insekter, smykker, ædelstene, eller du skal reparere småting som ure eller kæder, så er en botaniklup uundværlig.

Vores botaniklupper har desuden indbygget LED-lys, som kan tændes og slukkes efter behov. Hvis lysforholdene i forvejen er gode – når du for eksempel bruger din botaniklup på en klar sommerdag til at studere blomster – er der ingen grund til at tære på batteriet. Hvis du derimod befinder dig i svagere lysforhold, kan lyset udelades.

Vores botaniklupper leveres altid med et flot, praktisk læderetui for ekstra beskyttelse. Batterier medfølger også, og det samme gør det specielle værktøj, som skal bruges, når du skal udskifte batteriet. Du får altså en fuldt funktionsdygtig pakke, når du bestiller en botaniklup her hos os, således at du kan gå direkte i gang med at bruge luppen.

Vi har også et stort udvalg af andre lup og lupper, hvis du mangler en sammenligning eller har brug for en lup til andre formål.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.