Brillelupper

Med en brillelup kan du nemt inspicere og observere de fineste detaljer i dit hobbyarbejde, håndværk og meget mere. Hos Kikkert-teleskophuset.dk har vi et bredt udvalg af brillelup, der både føres som påhæng til dine briller og som visirsæt. Nedenfor kan du se vores modeller af brillelup. 

9 varer

pr. side

Dette kan du bruge en brillelup til

Med en brillelup kan du nemt og effektivt observere varedeklarationer, små partikler og uden besvær udføre finmotoriske opgaver. Fordelen med en brillelup er, at du har begge dine hænder fri, når har brug for at forstørre en genstand. Det kunne f.eks. være i forbindelse med at få en sytråd igennem en synål. Hvis du bruger en almindelig lommelup til denne opgave, vil det alt andet lige være mere besværligt.

Et andet eksempel kunne være, hvis du har en hobby inden for billedkunst. Skal du male noget meget detaljeret, er det vigtigt at kunne bruge begge hænder. Afhængigt af, hvor meget forstørrelse du har brug for, har vi flere forskellige modeller til den opgave, du står over for. Vores udvalg af brillelupper henvender sig både til hverdagsbrug såvel som hobbyarbejde.

Mangler du en lup eller andre lupper har vi også et stort udvalg her.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.