Varenr.
8916330615
Fujinon

Fujinon 7x50 FMTRC-SX2

På lager
Tilbudspris 6.999,00  DKK Regulær pris 8.999,00  DKK
 • Hurtig levering 1-2 hverdage
 • Gratis fragtved køb over 499,-

FUJINON 7X50 FMTRC-SX2 MARINEKIKKERT MED KOMPAS

High Performance marinekikkert fra Fujinon.

FMT serien har igennem mange år været favoritten blandet professionelle indenfor marine og fiskeindustrien. Den repræsenterer det ypperligste indenfor marinekikkerter og benyttes derfor også eksklusivt af bla. US Navy og Coast Guard.

Fujinon FMTRC-SX blev testet i ”Bådmagasinet” hvor den bla. fik følgende kommentar fra journalisten:

"Fujinons FMTRC-SX har et klassisk design. Betydeligt større end Steiner Commander V og uden lys på kompasset. Men hvilket billede! Skarpt, som forventet men med en enestående kontrast. Fujinon billedet har en ”sprødhed” som skiller sig ud fra mængden. Skarphed og kontrasten er svær at forklare, men man behøver ikke være ekspert for at lægge mærke til at dette er noget ekstra. Kikkerten er stor, tung og gedigen, dog med et behageligt greb"

Kompas

Det indbyggede 360 grader kompas er udstyret med belyst stregplade, hvilket gør pejlingen nem og behagelig, selv om natten eller under dårlige lysforhold. Kompasretningen blændes ind i bunden af synsfeltet og er letlæselig.

Optik

Selv under de mest vanskelige vejr- og lysforhold sørger de store Bak4 prismer og den patenteret EBC belægning for en enestående lystransmission på op til 95%, skarphed, kontrast og farverenhed. Det specielle ”flat-field” design garanterer samtidig perfekt skarphed i hele billedet (dvs. ingen fald i skarphed i kanten af synsfeltet).

Konstruktion

En ekstra kraftig gummiarmering beskytter de optiske og mekaniske komponenter og sikrer en kikkert som holder hele livet. Udformningen er stadig holdt i et ergonomisk design så kikkerten nemt kan benyttes under længere observationer. Fokuseringen styres individuelt på hvert okular som samtidig er udstyret med foldbar gummi øjestykker til brug med eller uden briller.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Nitrogenfyldt forseglet kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Anvendelse

En marinekikkert er et både praktisk og undværligt værktøj på korte og lange ture i båden. Den store 50mm lysåbning garanterer nok lystransmission til brug i både dagslys og skumringen. En 7x forstørrelse sikrer et roligt billede og stort synsfelt, selv ved kraftig søgang.

Fujinon yder 30 års garanti.

Features

 • "Made in Japan" professionel marinekikkert
 • Lysstærke Bak4 prismer
 • Belyst 360 grader kompas og stregplade (+/- 5 graders præcision)
 • Patenteret Electron Beam Coating (EBC) garanterer en lystransmission på op til 95%
 • Optisk design med indbygget ”flat-field” teknologi sikrer et billeder som er skart fra kant-til-kant
 • Ekstra stødsikker gummiarmering og kikkerthus i aluminium
 • Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas (ned til 2 meter i 5 minutter)
 • Individuel fokusering på hvert okular
 • Gevind til stativadapter

Leveres inklusive taske, beskyttelsesdæksler, batterier, bærerem og mikrofiberklud.

Specifikationer
BrandFujinon
Forstørrelse(r)7x
Synsfelt på 1000 meter131 meter (7,5 grader)
Objektiv/frontlinse diameter50mm
Dimensioner218x196mm
Pupilafstand56-74mm
Udgangspupil7,1mm
Vægt1460 gram
ManualEngelsk
Øjeafstand23mm
Garanti30 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!