Varenr.
89070625
Fujinon

Fujinon Hyper-Clarity HC 10x42

Tilbudspris 5.999,00  DKK Regulær pris 7.499,00  DKK
 • Hurtig levering 1-2 hverdage
 • Gratis fragtved køb over 499,-

FUJINON HYPER-CLARITY HC 8X42 KIKKERT

Opdag mere end du kan se…

Med introduktionen af Hyper-Clarity viser Fujinon endnu engang hvorfor de siden starten i 1934 har været regnet blandt de ypperligste indenfor optik branchen. Deres kamera objektiver og marinekikkerter er legendariske for deres skarphed og kontrast og nu er det endelig muligt at opleve samme perfektion i en 42mm håndkikkert.

Modellerne i Hyper-Clarity serien er optimeret til dyrelivs- og naturobservationer takket være et hyperklart synsfelt med Super EBC multilagsbelægning, fasekorrigeret prismer og ED linseelementer. Et Premium og ergonomisk design med kikkerthus i magnesium garanterer en kikkert som kan modstå selv de mest barske udendørs vejrforhold i Skandinavien.

Optik

ED optikken i disse kikkerter leverer intet mindre end fremragende billedopløsning og kontrast i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) linseelementer reduceres kromatisk aberration effektivt og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning.

Den unikke Super EBC multilagsbelægning, som er påført alle prismer og linseelementer, øger lystransmission og fjerner forstyrrende skygger og refleksioner i optikken. Bak4 prismerne er påført en fasekorrigeret belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Sidst men ikke mindst er de udvendige linseoverfalder selvfølgelig beskyttet af en belægning som afviser regn, snavs og ridser.  

Konstruktion

Optikken beskyttes sikkert i et kraftigt og stødsikkert kikkerthus af magnesium, som er udstyret med twist-up øjestykker, grib sikker gummiarmering, gevind til fotostativ og et brugervenligt fokuseringshjul.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Nitrogenfyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Anvendelse

En 42mm håndkikkert omtales ofte som en ”universalkikkert” da den tilbyder det perfekt forhold mellem vægt, størrelse og ydeevne. Den er med andre ord perfekt til jagt eller ture i naturen hvor vægten på dit udstyr betyder noget men man stadig har brug for gode lysegenskaber i f.eks. skumringen.

En 8x forstørrelse giver som udgangspunkt det største synsfelt og er perfekt til at følge dyr i bevægelse eller danne sig et overblik over terrænet. En 10x forstørrelse giver et lidt mindre synsfelt men bringer til gengæld objekterne tættere på og gør det dermed nemmere at se dyr og fugle i horisonten.

Features

 • ”Made in Japan” kikkert til den professionelle observatør
 • Fremragende pålidelighed, der tåler udendørs brug i selv de mest barske omgivelser
 • Exceptionel lystransmission takket være Fujifilms unikke Super EBC multilagsbelægning
 • Effektiv reduktion af kromatisk aberration ved brug af ED linseelementer
 • Fremragende billedopløsning og kontrast samt et lysere billede med fasekorrigeret prismer
 • Optimal placering af ni linseelementer i syv gruppe kontrollerer effektivt forvrængninger af billedet fra kant til kant
 • Robust og let kikkerthus i magnesiumlegering
 • Vandafvisende belægning på både objektive linser og okularer
 • Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas (1 meter i 5 minutter)
 • Twist-up øjestykker med lang øjeafstand til brug med eller uden briller
 • Standard gevind til stativadapter

Leveres inklusive taske, beskyttelsesdæksler, neopren bærerem og mikrofiberklud.

Specifikationer
BrandFujinon
Forstørrelse(r)10x
Synsfelt på 1000 meter114 meter (6,5 grader)
Objektiv/frontlinse diameter42mm
Dimensioner139x130x54mm
Pupilafstand57-76mm
EAN nr4014759001160
Udgangspupil4,2mm
Vægt 778 gram
ManualEngelsk
Nærfokus2 meter
Øjeafstand16mm
Garanti2 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!