Delta Optical

Delta Optical har siden 2002 produceret kikkerter og udstyr i særklasse til jagt, observationer, søgning og redning og meget mere. De har det erklærede formål, at de hele tiden skal forbedre deres optiske udstyr, så det er blandt det bedste på markedet.

26 varer

pr. side

Delta Optical – polsk kvalitet til gode priser

Delta Optical så dagens lys i 2002 i Polen, hvor virksomheden blev etableret af en gruppe mennesker med passion for optikker. Grundlæggerne var inspireret af, at deres hjemland Polen har en af de største koncentrationer af bisonokser i verden, som fortjener at blive beskuet med det ypperste optiske udstyr.

I dag bruges deres produkter verden over af amatører og professionelle, som deler deres passion for at observere natur og meget andet. Deres udstyr benyttes blandt andet af politi og rangers i Polen og andre lande. De har så meget tiltro til deres produkter, at de lader mange af dem teste på det anerkendte tyske DEVA institut, som sikrer, at de lever op til en høj mekanisk og optisk kvalitet.

Delta Optical laver kikkerter i særklasse

Vi har et stort udvalg af Delta Optical kikkerter, som kan bruges til alt fra jagt til naturobservationer. Det er kendetegnende for alle deres kikkerter, at de leverer en fantastisk opløsning og skarphed. Mange af deres kikkerter er desuden meget velegnet til skumringen, hvor lysforholdene kan være en udfordring for andre kikkerter. Du får desuden rigtig høj kvalitet til prisen, når du vælger en kikkert fra Delta Optical.

Du finder også afstandsmålere fra Delta Optical, som er et uundværligt redskab til dig, der dyrker skydning, jagt, søgning og redning, naturobservation og sport professionelt eller på hobbyplan. Med en afstandsmåler kan du vurdere afstanden til dyrene i forbindelse med jagt og meget mere.

Som de siger hos Delta Optical: “May the forest be generous with you!”.