Varenr.
2901407
Delta Optical

Delta Titanium ROH 8x56

Tilbudspris 2.799,00  DKK Regulær pris 2.999,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

DELTA TITANIUM ROH 8X56 SKUMRINGSKIKKERT

Til trods for de store objektiver på 56mm er det lykkes Delta at holde vægten på deres Titanium ROH kikkerter på under 1000 gram uden der er gået på kompromis med den optiske kvalitet.

Kikkerter med 56mm frontlinser er designet specielt til brug i skumringen på grund af den ekstra store lysgennemgang. Uafhængige tests på det Tyske DEVA Institut viser at Titanium ROH kikkerterne har en lystransmission på 90% hvilket er uhørt for en kikkert i dette prisleje.

Optik

Bak4 prismer og en fuld multilagsbelægning på alle linseflader garanterer fantastisk lystransmission, kontrast og farvegengivelse på alle tider af døgnet og uanset lysforholdene.

Konstruktion

Optik og mekanik beskyttes sikkert i et gummiarmeret letvægtskikkerthus og det store fokuseringshjul betjenes nemt, selv med handsker på. Det store twist-up øjestykker med klik-stop gør det samtidig muligt for folk med eller uden briller at udnytte det fulde synsfelt.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod dug dannelse. Et Nitrogenfyldt kikkerthus beskyttes ikke kun mod udvendig regn og fugt men også mod indvendig dug, støv og snavs. Det betyder at de optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Anvendelse

I skumringen og ved daggry er vildtet oftest mest aktiv men for at kunne observere dette kræver det en større lysåbning end de 42mm som de fleste almindelige kikkert har. Her kommer en skumringskikkert med sine ekstra store 56mm objektiver hurtigt til sin ret.

En 8x forstørrelse giver som udgangspunkt det største synsfelt og er perfekt til at panorere terrænet og danne sige et overblik. Samtidig tillader en 8x forstørrelse en større lysgennemgang end en tilsvarende 10x forstørrelse hvilket gør den bedre til brug i skumringen og under dårlige lysforhold.

Delta Optical yder 10 års garanti på alle modeller i Titanium ROH serien.

Features

  • Lysstærke Bak4 prismer
  • Fuld multilagsbelægning (FMC)
  • Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas
  • Twist-up øjestykker med 2 niveauer
  • Stødsikker gummiarmering og brugervenligt fokuseringshjul
  • Standard gevind til stativadapter

Leveres inklusive stødsikker taske, nylon bærerem, beskyttelsesdæksler og mikrofiberklud.

Specifikationer
BrandDelta Optical
Forstørrelse(r)8x
Synsfelt på 1000 meter119 meter (6,8 grader)
Objektiv/frontlinse diameter56mm
Dimensioner160x140x70mm
Pupilafstand59-73mm
Udgangspupil7mm
Vægt940 gram
Relative lysstyrke49
Nærfokus2 meter
Øjeafstand17mm

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!