Varenr.
2901302
Delta Optical

Delta Forest II 12x50

Tilbudspris 1.399,00  DKK Regulær pris 1.599,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

DELTA OPTICAL FOREST II 12X50 SKUMRINGSKIKKERT

Populær serie af ekstra lysstærke kikkerter hvor kvalitets optik og mekanik samles i et gummiarmeret kikkerthus. De perfekte kikkerter til sidste på dagen eller i skumringen hvor dyrene normalt er mest aktive men lysten mindst samarbejdsvilligt.

Optik

Fuld multilagsbelægningen på alle linseflader øger lystransmissionen og minimere forstyrrende lysskær og skygger i optikken. Bak4 prismerne er påført en fasekorrigerende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten yderligere. Du får med andre ord en optisk ydelse som man normalt ikke se i en kikkert i dette prisleje.

Konstruktion

Optikken beskyttes sikkert i et kraftigt og stødsikkert kikkerthus, som er udstyret med twist-up øjestykker, grib sikker gummiarmering, gevind til fotostativ og et brugervenligt fokuseringshjul.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Nitrogenfyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Anvendelse

En 50mm håndkikkert omtales ofte som en ”skumringskikkert” da de store objektiver giver ekstra god lystransmission i skumringen og generelt under ugunstige lysforhold. Kikkerter i denne størrelse vejer normalt lidt mere end standard 42mm kikkerter hvilket kan have betydning på f.eks. længere ture i naturen.

En 12x forstørrelse giver et mindre synsfelt end 10x men bringer til gengæld objekterne helt tæt på. Det er dermed nemt at studere dyr på lange afstande eller se mindre detaljer i en fugls fjerdragt. Ved en forstørrelse på 12x kan kikkerten dog virke svær at holde stille. Det kan derfor være en fordel at bruge en stativadapter og et fotostativ ved længere observationer.

Delta Optical yder 5 års garanti på alle modeller i Forest II serien.

Features

  • Bak4 fasekorrigeret prismer
  • Fuld multilagsbelægning (FMC)
  • Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas
  • Twist-up øjestykker med klik stop gør det nemt for folk med eller uden briller at udnytte kikkerteren optimalt
  • Kraftig stødsikker gummiarmering
  • Standard gevind til stativadapter

Leveres inklusive taske, beskyttelsesdæksler, neopren bærerem og mikrofiberklud.

Specifikationer
BrandDelta Optical
Forstørrelse(r)12x
Synsfelt på 1000 meter84 meter (4,8 grader)
Objektiv/frontlinse diameter50mm
Dimensioner165x133x60mm
Pupilafstand 59-73mm
EAN nr5901691613027
Udgangspupil4,2mm
Vægt846 gram
Relative lysstyrke17.6
ManualEngelsk
Nærfokus4 meter
Øjeafstand18mm
Garanti5 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!