Computerstyrede teleskoper

Computerstyrede teleskoper er teleskoper, der styres ved hjælp af en håndkontrol eller computer. De er udstyret med motor i begge akser og kan derfor navigere meget præcist til indtastede koordinater og følge bevægelsesmønstre. De er også velegnede
til astrofotografering. Når du har indtastet dine ønskede navigationsindstillinger på computeren, bevæger det computerstyrede teleskop sig automatisk til den ønskede placering eller rute.

Filtrer

2 varer

pr. side

Få overblik over vores forskellige computerstyrede teleskoper her

Begynder modeller

Et computerstyret teleskop med indbygget GoTo funktion åbner op for hurtigt og nemt at se tusindvis at objekter på nattehimlen. Det er dermed perfekt til nybegyndere som ikke har det store kendskab til himmelrummet da GoTo systemet automatisk finder og følger et hvilket som helst objekt i databasen. Alt det kræver af brugeren er en simpel alignmet procedure hvorefter man er klar til at studere kratere på Månen, Saturns ringe, Jupiters måner, Galakser, Stjernehober, Dobbeltstjerner og mange flere imponerende ting.

Øvede modeller

Teleskoper i denne kategori henvender sig til den mere øvede amatør astronom som er på udkig efter et kraftigt instrument til visuelle observationer eller astro fotografering. Her finder du bla. de kraftige Tyske Ækvatorial monteringer og de ultra populære Meade LX90ACF modeller som i dag står i mange amatør observatorier rundt omkring i verden.

Avanceret modeller

Teleskoperne i denne kategori tilbyder det ultimative indenfor computerstyrede teknologi og giver en uhørt adgang til visuelle observationer eller fotografering af himmelrummet.

Kikkert-teleskophuset har leveret teleskoper af denne type til mange astronomiforeninger, universiteter, institutioner og observatorier rundt omkring i landet. Kontakt os for nærmere oplysninger om opsætning og husk vi selvfølgelig også kan klare leveringen af observatorier til både privat og professionel brug.    

Mere end 60 års erfaring med stjernekikkerter og teleskoper

Vores personale har mere end 45 års erfaring inden for optik til dyrkelse af det astronomiske univers på både hobby og professionelt niveau. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, når du skal vælge den helt rigtige stjernekikkert til dig selv eller én, du holder af.

Vi har også sammensat en FAQ – en god skriftlig guide med mange af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet i forbindelse med køb af stjernekikkerter blandt andet. Denne guide kan forhåbentlig hjælpe med at forklare de mange forskellige udtryk, der gælder for stjernekikkerter og teleskoper, og som kan virke forvirrende for de fleste førstegangskøbere og nybegyndere. Og måske får du også svar på nogle spørgsmål, som du ikke vidste, var relevante at stille her.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.