GPO - German Precision Optics

GPO – eller German Precision Optics – er kikkerter og afstandsmålere i høj kvalitet. Virksomheden er drevet af ingeniører og teknikere med en fortid hos bl.a. Zeiss og Leica. I løbet af deres ret korte levetid siden 2015 har GPO allerede vundet stor anerkendelse for deres høje kvalitet og funktionalitet af kikkerterne.

19 varer

pr. side

GPO kikkerter er skabt med passion for kvalitet

GPO er en lille virksomhed skabt af en fælles passion blandt ingeniørerne og teknikerne bag. De har alle oplevet, hvordan store virksomheder øger deres profit for at understøtte store produktionsfaciliteter. Det sker enten ved at sætte højere priser for forbrugere eller slække på kvaliteten af produkterne. Den tendens har alle stifterne bag GPO ønsket at gøre op med – og det er lykkedes dem.

Den unikke virksomhedsstruktur bag GPO gør, at de kan fremstille produkter af utroligt høj kvalitet med bedre funktioner til konkurrencedygtige priser. De har ganske enkelt samlet hele den aktive virksomhedsdrift i Tyskland og samarbejder derfra med nogle af de dygtigste ingeniører, designere, udviklere og marketingspecialister i verden. På den måde kan de dyrke deres passion om at skabe de bedste kikkerter, så vi kan dyrke vores passion – at bruge dem.

GPO Passion ED sætter barren – Passion HD går over den

GPO Passion kikkerterne findes i to serier: Passion ED og Passion HD.

ED er indgangsniveauet af kikkerter, der giver amatører muligheden for at nyde optik på niveau med langt dyrere kikkerter. ED er vandtætte kikkerter med stærke aluminium-øjekopper og krop og bro i magnesium, der gør dem utroligt lette.

HD er kikkerter af den højeste kvalitet uanset prisen. Selv den mest kræsne fuglekigger og naturentusiast kan finde gode kvaliteter i en af de lækre HD-kikkerter fra GPO. De lever til fulde op til påstanden om, at brugerne skal føle, at de er en del af det udsnit, de betragter på afstand gennem kikkerten. Den lille og handy GPO Passion HD 10x42 er fuldt fortjent også blevet kåret som “årets bedste kikkert under 1000 € (7500 kr.)” af et anerkendt online kikkert-magasin.

Kom forbi Kikkert-teleskophuset og mærk kvaliteten bag GPO

Hvis du vil mærke, hvordan en GPO Passion eller rangefinder ligger i hånden, og se gennem optikken med dine egne øjne, før du køber den, så kig endelig forbi.

Du er altid velkommen i vores showroom og butik i Aalborg, hvor vi gerne hjælper dig på vej til at finde den rigtige løsning til dine outdoor-projekter. Vi befinder os på Vandmanden 36A i 9200 Aalborg SV. Åbningstiderne er mandag til fredag kl. 9-16. Du kan også ringe til os på 8191 8888, 2622 6101 eller sende os en mail på [email protected]. Vi glæder os til at se dig!