Alpen Optics

Historien om Alpen Optics begyndte i 1996, da Tim Gardner, en erfaren kender af optik industrien, opfyldte en livslang drøm om at starte en optik leverandør med det erklærede mål at tilbyde højt ydende optik til en attraktiv pris. Dermed vil han gøre det muligt for alle jægere og friluftsentusiaster at observere under de bedst mulige forhold. I 1997 var tiden endelig kommet og de først Alpen Optics produkter blev lanceret på markedet. Siden har Alpen Optics vundet flere præmier ved bla. ”Outdoor Life Buy Awards”, ”Outdoor Life Editor’s Choice Awards” og ”Field & Stream Best of the Best Awards”.

25 varer

pr. side

Efter Tim Gardner gik på pension i 2018, blev Alpen Optics overtaget af Bresser USA og i 2022 var tiden så kommet til at åbne en afdeling i Europa.

Alpen Optics tilbyder i dag et alsidigt udvalg at kikkerter, sigtekikkerter, udsigtskikkerter, termiske håndspotter og håndkikkerter med indbygget afstandsmåler.

Mange af deres produkter leveres i dag med deres livsvarig Deluxe garanti. Med denne garanti er din kikkert altid i gode hænder skulle uheldet være ude. Du registrerer blot din kikkert online hos Alpen Optics og du er nu sikret for livet. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.