Bresser

I Tyskland grundlagde Josef Bresser i 1957 med sin søn, Rolf Bresser, firmaet af samme efternavn, der senere skulle gå hen at blive en af de førende kikkert specialister og leverandører i verden. Her på siden kan du se vores udvalg af produkter fra Bresser. Vi fører både optik til børn og voksne.

Varer 1-36 af 269

Side
pr. side

Se vores udvalg af Bresser-kikkerter til både børn og voksne

Bresser er kendt for deres optiske kvalitet og overkommelige priser. Hos Kikkert-teleskophuset fører vi også kikkerter fra andre producenter, og her fremgår det, at prisen for et godt stykke optik sagtens kan være højere.

Bresser har dog formået at få det bedste frem i deres kikkerter, uden at manøvreringen behøver at være en videnskab. Med en Bresser-kikkert kombineres det sjove med kvalitet. Bresser producerer nemlig ikke amatørkikkerter – de går ikke på kompromis med kvaliteten, men alt overflødigt er blevet udeladt, således at du får en simpel og brugervenlig kikkert med knivskarpt optik. 

Introducér dine børn for naturen med optik fra Bresser

Bresser producerer ikke kun voksenkikkerter, de har også et bredt udvalg af optik til børn og juniorer. En børnekikkert kan være en genial løsning, hvis du ønsker at introducere dit barn for den danske natur. Hvis du selv er meget naturvant og elsker at færdes i Danmarks frodige skovområder, er det ikke så underligt, hvis du ønsker, at denne interesse smitter af på dine børn. 

Det bedste du kan gøre i dette tilfælde, er ikke at presse på. Børnene skal helst udvikle en naturlig nysgerrighed og interesse for skoven, fuglene og alt, hvad naturen forbindes med. Med en børnekikkert fra Bresser føler dine børn sig inkluderet i din hobby, i modsætning til hvis det kun er dig, der har en kikkert med på tur.

En børnekikkert fra Bresser kan også være springbrættet til en endnu større fordybelse i naturen, når dine børn bliver ældre.

Få livsvarig premium-garanti på udvalgte kikkerter fra Bresser

Når du skal have fat i en ny kikkert, behøver du ikke være øm eller overbeskyttende overfor den. Bresser tilbyder en livsvarig premium-garanti på udvalgte modeller i deres sortiment – du kan genkende disse på guld emblemet på produkternes billede her på siden. 

Premium-garantien dækker alle skader, der har indflydelse på kikkertens optiske og mekaniske egenskaber. Alt sammen helt uden omkostninger for dig. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om, at din nye kikkerter får nogle slag, eller hvis du lægger den på den fugtig jord et stykke tid – det skal den nok klare. 

Garantien omfatter ikke alle modellerne, men det betyder ikke, at disse er mindre holdbare eller slidstærke. Bresser har blot erfaret, at materialet for visse modeller er så stærkt, at de godt tør stille en livstidsgaranti på disse produkter. Dette gør de som en ekstra sikkerhed til dig.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.