Varenr.
502375
Welter Optics

Welter CL 10x25

599,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

WELTER CL 10X25 LOMMEKIKKERT

Kombinationen af et kompakt letvægtshus og en fuld multilagsbelagt optik gør Welter Optics CL til et glædeligt bekendtskab for enhver som er på udkig efter en lommekikkert til brug i naturen, bilen, rejsen, sommerhuset eller på jagten.

Optik

Lysstærke Bak4 prismer og en fuld multilagsbelægning sikrer skarpe, kontrastrige og farveneutrale billeder i både dagslys og skumringen. Overfladebehandlingen, som er påført alle linseflader, minimerer samtidig uønsket refleksion i optikken.

Konstruktion

Optikken og mekanikken beskyttes sikkert i et gummiarmeret kikkerthus. Foldbar øjestykker gør det muligt for folk med eller uden briller at udnytte det fulde synsfelt. Et stort fokuseringshjul sikrer hurtig fokusering, selv med handsker på.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Nitrogengas fyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Anvendelse

En 25mm håndkikkert betegnes som en ”lommekikkert” da den fylder minimalt og passer nemt i en lomme, taske eller rygsæk. Objektiverne giver lystransmission nok til at kikkerten kan benyttes i dagslys men er som udgangspunkt ikke egnet til brug i skumringen. Kikkerter i denne størrelse vejer markant mindre end standard kikkerter og er dermed perfekte til f.eks. længere ture i naturen eller feriebrug hvor hvert ekstra kilo tæller.

En 10x forstørrelse giver som udgangspunkt et mindre synsfelt end en tilsvarende 8x forstørrelse men bringer til gengæld tingene tættere på så mindre detaljer kan nærstuderes.

Welter Optics yder 10 års garanti på alle modeller i CL serien.

Features

- Lysstærke Bak4 prismer

- Fuld multilagsbelægning på alle linseflader (FMC)

- Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas

- Stødsikker gummiarmering og brugervenligt fokuseringshjul

- Foldbar gummiøjestykker og dioptri justering

Leveres inklusive taske, bærerem og mikrofiberklud.

Specifikationer
BrandWelter Optics
Forstørrelse(r)10x
Objektiv/frontlinse diameter25mm
Dimensioner108x107x39mm
Pupilafstand54-69mm
EAN nr745178756402
Udgangspupil2,5mm
Vægt319 gram
Relative lysstyrke6.25
ManualEngelsk
Nærfokus4 meter
Øjeafstand10mm
Garanti10 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!