Varenr.
502374
Welter Optics

Welter CL 8x25

599,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

WELTER CL 8X25 LOMMEKIKKERT

Kombinationen af et kompakt letvægtshus og en fuld multilagsbelagt optik gør Welter Optics CL til et glædeligt bekendtskab for enhver som er på udkig efter en lommekikkert til brug i naturen, bilen, sommerhuset eller på jagten.

Optik

Lysstærke Bak4 prismer og en fuld multilagsbelægning sikrer skarpe, kontrastrige og farveneutrale billeder i både dagslys og skumringen. Overfladebehandlingen, som er påført alle linseflader, minimerer samtidig uønsket refleksion i optikken.

Konstruktion

Optikken og mekanikken beskyttes sikkert i et gummiarmeret kikkerthus. Foldbar øjestykker gør det muligt for folk med eller uden briller at udnytte det fulde synsfelt. Et stort fokuseringshjul sikrer hurtig fokusering, selv med handsker på.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Nitrogengas fyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Anvendelse

En 25mm håndkikkert betegnes som en ”lommekikkert” da den fylder minimalt og passer nemt i en lomme, taske eller rygsæk. Objektiverne giver lystransmission nok til at kikkerten kan benyttes i dagslys men er som udgangspunkt ikke egnet til brug i skumringen. Kikkerter i denne størrelse vejer markant mindre end standard kikkerter og er dermed perfekte til f.eks. længere ture i naturen eller feriebrug hvor hvert ekstra kilo tæller.

En 8x forstørrelse giver som udgangspunkt det største synsfelt og er perfekt til at følge dyr i bevægelse eller danne sig et overblik over terrænet.

Welter Optics yder 10 års garanti på alle modeller i CL serien.

Features

- Lysstærke Bak4 prismer

- Fuld multilagsbelægning på alle linseflader (FMC)

- Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas

- Grib sikker gummiarmering og brugervenligt fokuseringshjul

- Foldbar gummiøjestykker og dioptri justering

Leveres inklusive taske, bærerem og mikrofiberklud.

Specifikationer
BrandWelter Optics
Forstørrelse(r)8x
Synsfelt på 1000 meter143 meter (8,2 grader)
Objektiv/frontlinse diameter25mm
Dimensioner108x107x39mm
Pupilafstand54-69mm
EAN nr745178756396
Udgangspupil3,13mm
Vægt326 gram
Relative lysstyrke9.77
ManualEngelsk
Nærfokus4 meter
Øjeafstand10mm
Garanti10 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!