Digitale kikkerter

En digital kikkert er udstyret med elektronik, som aktivt omformer og forstærker elektroner mange tusinde gange, så det bliver muligt at se i totalt mørke. Teknologien stammer fra Anden Verdenskrig, men har udviklet sig betragteligt gennem de sidste 80 år.

15 varer

pr. side

Fordele ved at købe en digital kikkert

Med den hastige udvikling inden for digital teknologi er der en hel del at tage højde for, når du er på udkig efter nyt udstyr. Det gælder ikke mindst inden for natkikkerter, hvor de digitale modeller har gjort sig positivt bemærket de sidste par år. En af de betydelige faktorer for, hvorfor man skulle vælge en digital kikkert frem for en klassisk lysforstærkende pendant, er prisen. Er du på udkig efter din første natkikkert, er det helt klart, at en digital kikkert er et godt sted at begynde. For her får du et produkt, som har en rigtigt god sammenhæng mellem pris og kvalitet.  


I det, man kan kalde for en “klassisk natkikkert, sidder der en enhed, der forstærker det tilgængelige lys, der ofte vil være i et hvilket som helst udendørs miljø. Her konverteres fotoner til elektroner, der forstærkes og gengives på en speciel fosforskærm. I en digital kikkert er teknikken dog væsentligt anderledes. Her konverteres et optisk billede til en digital udgave via en speciel CCD-sensor, der opsamler indgående lys pixel for pixel. Teknologien bag en CCD-sensor er meget billigere at producere, og det afspejler sig tydeligt i den forholdsvist lave pris på en digital kikkert. Det har for fleres vedkommende givet anledning til at tro, at kvaliteten af oplevelsen ved at bruge en digital kikkert er betydeligt dårligere. Men det er faktisk ikke tilfældet. Sammenligner man for eksempel en digital kikkert i den billige ende med en klassisk natkikkert i den billige ende, vil kvaliteten i den digitale model unægteligt være langt højere. Derfor er det oplagt at vælge en digital model, hvis du er på udkig efter din første natkikkert.  

    
De elementer i en klassisk natkikkert, som forstærker det ambiente lys bliver desuden slidte over tid. Det sker i særligt høj grad ved overeksponering af lys, der er direkte skadelig for de klassiske modeller. Det er ikke tilfældet for en digital kikkert. Her vil de digitale komponenter have en meget længere levetid, som gør, at du kan have gavn af din natkikkert i rigtigt lang tid, uden at kvaliteten forringes mærkbart.


Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.