Quest metaldetektor

En metaldetektor skal ikke nødvendigvis koste en bondegård. Mange danskere går rundt med drømmen om at bruge deres fritid på at gå ude i det fri og lede efter diverse skjulte skatte under jordens overflade. Med en Quest metaldetektor får du et solidt og brugervenligt produkt, som alle kan benytte.

Du finder hele vores udvalg af Quest metaldetektorer på denne side. Er du på udkig efter noget specielt, vil vi anbefale at tjekke vores kategorier ud med metaldetektorer, metaldetektor til børn eller alt vores tilbehør til metaldetektorer.
 

5 varer

pr. side

Specifikt om vores metaldetektorer fra Quest

Vi fører to modeller fra X-serien fra Quest: X10-modellen samt X5-modellen. Begge modeller kommer i et innovativt design, der henvender sig til hele familien. Med en metaldetektor fra Quest får du et prisvenligt produkt, hvis ydeevne med garanti vil bringe glæde til hele familien.

Sammenligner man X10-modellen med X5-modellen, så er der en anelse forskel på de to produkter. X10-modellen er en smule dyrere, og det skyldes, at den har displaybelysning samt et ekstra, brugerdefineret søgeprogram i forhold til X5-modellen. Herudover er selve ydeevnen også en anelse mere avanceret hos X10-modellen. 

Quest metaldetektor X5: En metaldetektor til alle generationer

Quest X5 metaldetektoren henvender sig til enhver målgruppe. Det lette design på under ét kilo gør det let selv for børn at manøvrere metaldetektoren. Derudover er metaldetektorens ydeevne også effektiv nok til, at selv de mest garvede detektorførere kan få glæde af modellen.

Quest X5 metaldetektoren er fremstillet med fokus på optimal detektorglæde. Du får en model, som har et overskueligt antal funktioner samt en ydeevne, der både tilfredsstiller nybegyndere samt detektorførere med stor erfaring. Se den her.