Metaldetektor tilbehør

Metaldetektortilbehør omfatter alt det udstyr og tilbehør, som passer til eller bruges sammen med en metaldetektor. Det kan være alt fra digitale gadgets som hovedtelefoner og pinpointer, men det kan også være mere praktiske redskaber såsom detektorspade, gravekniv eller sandsi.

18 varer

pr. side

Alt inden for metaldetektortilbehør

Når du går på jagt efter metal i haven, på marken, på stranden eller i skoven, er det en rigtig god ide at have udstyret i orden. Hvis du blot går rundt med din metaldetektor, får du næppe fuldt udbytte, og du gør det også svært for dig selv.

Allerede inden du går i gang, bør du overveje at anskaffe et par hovedtelefoner, som for eksempel denne trådløse model fra Nokta, som kommer helt uden generende ledninger og nemt oplades med USB-stik. Et sæt hovedtelefoner tilkoblet din metaldetektor vil ikke kun gøre det nemmere for dig at høre signalerne, de vil også blokere for udefrakommende lyde, der ellers kan virke forstyrrende. Det kan være alt fra trafik, vind, fuglesang eller blot dine egne skridt, hvis du færdes i skovbund eller på grus.

Metaldetektortilbehør gør jagten nemmere og sjovere

Når så du har held og finder noget metallisk begravet i jorden, er der også god grund til at have udstyret i orden. Det er svært at bære rundt på en almindelig spade, så vi anbefaler en af vores formålsbyggede minispader, for eksempel Drapers foldespade. Da den er fremstillet i carbonstål, vejer den nærmest ingenting. Alligevel er den stærk og holdbar og vil nemt kunne grave i stort set al slags jord.

Hvis du skal grave i mere porøs jord eller i sand, kan det være en oplagt ide at bruge en sandsi som for eksempel vores Treasure Hunter Mini Sandsi. Dette er en letvægtsmodel, som nemt lader dig si gennem sandet, så du kan finde mønter og andre små metalgenstande.

Vi har også pinpointers, som for eksempel Quest X-Pointer, der både har lyd og vibration, så du kan bruge den uden at tage dine hovedtelefoner af. Den er især ideel, hvis du leder efter små metalting såsom ringe, kapsler eller mønter.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.