Vortex Optics

Vortex Optics, der blev grundlagt i 1986, er et 100% amerikansk ejet og familiedrevet selskab. De begyndte med mottoet ”People, Products and Promises” og producere i dag en bred vifte at produkter til jagt, militær, politi og friluftsliv.

Igennem deres mere end 30 år har Vortex opbygget en viden og ekspertise som gør det muligt for dem at levere et komplet program af Premium optik hvor fokus er på kvalitet, ydeevne og værdi. Deres håndkikkerter og udsigtskikkerter er utroligt populære blandt jagt- og naturentusiaster verden over og har vundet et utal af priser i USA.

Varer 1-36 af 140

Side
pr. side

Livsvarig VIP garanti på Vortex Optics

Som noget unikt leveres alle Vortex Optics produkter med deres legendariske livsvarige VIP garanti. Så køber du f.eks. en Vortex kikkert kan du have helt ro i maven. VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber.

Vortex kikkert

Er du på udkig efter en kikkert i verdensklasse til fuglespotning, afstandsmåling eller noget helt tredje? Hos Kikkert-teleskophuset fører vi kun det bedste udstyr, for vi ved, at når man står derude i naturen, betyder udstyret alt. Her på siden kan du se hele vores udvalg af Vortex kikkerter.

Historien bag kikkerter fra Vortex optics

Firmaet Vortex Optics – der blandt de mest kræsne kikkertentusiaster blot går under navnet Vortex – er bl.a. kendt for at producere ultra-præcise sigteredskaber til våben. Her gås der ikke på kompromis med kvaliteten. Dette er uanset, hvilken Vortex kikkert, du vælger. Her på siden finder du kikkerter fra Vortex Optics, der er af den bedste kvalitet – til dig, der ikke ønsker at gå ned på udstyrsniveauet.

Vortex Optics er et et forholdsvist ungt og familieejet kikkertfirma, der så dagens lys i 1986. Deres produkter hviler på nogle gennemgående amerikanske værdier, der kredser om at være nummer ét på sit felt og levere den højest mulige kvalitet, hvad både performance og byggekvalitet angår. Derfor er der, som noget helt særligt, ubetinget livstidsgaranti på alle vores Vortex kikkerter.

Hos Kikkert-teleskophuset fører vi kun kikkerter af den bedste kvalitet til vores kunder, hvorfor det har været ganske naturligt for os at optage de prisvindende kikkerter fra Vortex Optics i vores sortiment. Ud over de forskellige kikkerter fra Vortex Optics har vi også afstandsmålere, monokikkerter og forskelligt ekstraudstyr – til dig, for hvem kun det bedste er godt nok.

Dine eksperter i Vortex kikkerter

Vores personale har mere end 60 års erfaring inden for optik, og vi står altid klar med gode råd og vejledning, når du skal vælge, hvilken Vortex kikkert der passer helt perfekt til dine behov. I vores optiske udvalg finder du bl.a. vores Vortex Viper, Vortex Razor og Vortex Diamondback HD.

Vi har også sammensat en FAQ – en overskuelig samling af begreber og tekniske termer, som vores kunder ofte ønsker at få uddybet. Denne liste kan forhåbentlig hjælpe dig med at forstå de mange forskellige kikkertbegreber, som bliver brugt i beskrivelserne af vores kikkerter fra Vortex Optics og generelt, når du ude blandt garvede kikkertentusiaster.

Trænger din Vortex kikkert til et eftersyn? Hos Kikkert-teleskopet kommer den i gode hænder

Som de eneste i Danmark råder Kikkert-teleskophuset over et fuldt optisk værksted, hvor vi kan kollimere kikkerter, specialfremstille reservedele, renovere kikkerter, genfylde nitrogengas m.m. Vi har igennem årene repareret kikkerter af stort set alle mærker, og vi har bla. haft kikkerter fra Kongeskibet Dannebrog til eftersyn. Derfor er vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med din Vortex Viper, Vortex Crossfire eller Vortex Diamondback HD, hvis din kikkert fra Vortex Optics ikke er helt, som den skal være.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.