Varenr.
60091
Vortex Optics

Vortex Solo 10x25

799,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

VORTEX SOLO 10X25 MONOKULAR KIKKERT

Lille, slank og sporty - Monokikkertens elegante udseende afslører ikke den fulde potentiale…

Optik

Lysstærke Bak4 prismer med fuld multilagsbelægning på alle linseflader øger lystransmissionen yderligere og minimere uønsket refleksion i optikken. Billederne fremstår skarpe og kontrastrige i hele synsfeltet.

Konstruktion

Optikken beskyttes sikkert i et gummiarmeret kikkerthus, som er udstyret med twist-up øjestykke og et brugervenligt fokuseringshjul.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Nitrogenfyldt og o-rings forseglet kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Anvendelse

Det kompakte design gør at den altid er lige ved hånden og den passer nemt i stort set enhver lomme, taske eller bildør. Den er dermed perfekt til længere ture i naturen hvor hvert kilo tæller eller f.eks. ved sports- og kulturelle begivenheder. Objektivet giver lystransmission nok til at kikkerten kan benyttes i dagslys men er som udgangspunkt ikke egnet til brug i skumringen. En mono kikkert vejer markant mindre end standard kikkerter og er dermed perfekte til f.eks. længere ture i naturen eller feriebrug hvor hvert ekstra kilo tæller.

En 8x forstørrelse giver som udgangspunkt det største synsfelt og er perfekt til at følge dyr i bevægelse eller danne sig et overblik over terrænet. En 10x forstørrelse giver et lidt mindre synsfelt men bringer til gengæld objekterne tættere på og gør det dermed nemmere at se f.eks. mindre detaljer i fugles fjerdragt.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Solo serien

"VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber"

Features

  • Bak4 prismer og fuld multilagsbelægning på alle linseflader (FMC)
  • Vandtæt konstruktion med Nitrogengas
  • Brugervenligt fokuseringshjul for nem betjening, selv med handsker på
  • Twist-up øjestykke med klikstop til brug med eller uden briller

Leveres inklusive taske, håndledsrem og klud af mikrofiber.

Specifikationer
BrandVortex Optics
Forstørrelse(r)10x
Synsfelt på 1000 meter105 meter (6 grader)
Objektiv/frontlinse diameter25mm
Dimensioner112x56mm
EAN nr875874001923
Udgangspupil2,5mm
Vægt159 gram
ManualEngelsk
Nærfokus5 meter
Øjeafstand14,5mm
GarantiLivsvarig VIP

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!