Varenr.
667078
Astro

Astro Savannah 10x26 WP

469,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

ASTRO SAVANNAH 10X26 WP LOMMEKIKKERT

En god lommekikkert er en uundværlig partner i naturen, på jagten eller når der skal pakkes til rejsen. Den fylder ikke alverden og er derfor altid indenfor rækkevidde når der skal studeres fugle og dyr på lang afstand.

Optik

Bak4 prismer og multilagsbelægningen på alle linseflader garanterer god lystransmissionen og reducere forstyrrende refleksion i optikken. Resultatet er et skarpt og kontrastrigt billede som står farverent.

Konstruktion

Optikken beskyttes sikkert i et gummiarmeret kikkerthus, der er udstyret med twist-up øjestykker og et brugervenligt fokuseringshjul der nemt betjenes selv med handsker på.

Vandtæt og dugfri

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Nitrogenfyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Anvendelse

En lommekikkert er ideel til bilen, inderlommen, tasken, ferien eller i sommerhuset. Lysåbningen på 26mm sikrer lystransmission nok til at kikkerten uden problemer kan benyttes i dagstimerne. En 10x forstørrelse giver et tilpas synsfelt og bringer tingene tættere på end en tilsvarrende kikkert med 8x forstørrelse.

Features

  • Bak4 tagprismer med multilagsbelægning på alle linseflader (MC)
  • Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas
  • Stødsikker gummiarmering
  • Twist-up øjestykker i 2 trin med god øjeafstand gør det nemt for folk med eller uden briller at udnytte det fulde synsfelt

Leveres inklusive taske, bærerem og klud af mikrofiber.

Specifikationer
BrandAstro
Forstørrelse(r)10x
Synsfelt på 1000 meter96 meter (5,5 grader)
Objektiv/frontlinse diameter26mm
Dimensioner120x117x42mm
Pupilafstand56-72mm
EAN nr745178756501
Udgangspupil2,6mm
Vægt301 gram
Relative lysstyrke6.76
Nærfokus5 meter
Øjeafstand16mm
Garanti2 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!