Varenr.
60483
Vortex Optics

Vortex Viper HD 15-45x65S

6.899,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

VORTEX VIPER HD 15-45x65S FUGLE & UDSIGTSKIKKERT

En high-end udsigtskikkert uden et high-end prismærke…

Viper HD er udsigtskikkerten til når der skal studeres fugle og dyr på ekstra lange afstande. Den er med andre ord perfekt til både ornitologen eller jægeren som skal naturovervåge uden af forstyrre dyrelivet.

Optik

Premium HD (high density) optikken i disse kikkerter leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration (farvefejl) og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere forstyrrende refleksioner og skygger i optikken. ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser.

Bak4 prismerne er samtidig påført en fasekorrigerende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Der er desuden anvendt en di elektrisk højreflekterende belægning som øger lys refleksiviteten til tæt på 99%.

Konstruktion

Den kraftige gummiarmering, der giver et sikkert greb, gør samtidig kikkerten modstandsdygtig og robust. Fokuseringen styres via det brugervenlige Helical fokuseringshjul som garanterer præcision, selv med kraftige handsker på. Det store okular er udstyret med twist-up øjestykke så man med eller uden briller altid kan udnytte det fulde synsfelt. Kikkerthuset kan roteres så man altid kan finde en behagelig vinkel ved længerevarende observationer. Sidst men ikke mindst forhindrer den indbygget solskygge forstyrrende sidelys og eventuel dugdannelse.

Kikkerthuset er vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Argonfyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug. Argongas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder samtidig sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Anvendelse

En udsigtskikkert kommer til sit rette når der skal observeres på ekstra lange afstande hvor en almindelig håndkikkert kommer til kort. Kombinationen af en stor lysåbning og høj forstørrelse gør det muligt at studere fugle og dyr helt tæt på uden at de forstyrres. Brug den lave forstørrelse til at panorere landskabet og den høje forstørrelse til at kommer helt tæt på begivenhederne…

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Viper HD serien

"VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber"

Features

- Optisk design med Premium HD (ekstra lav dispersion) glas elementer

- Fasekorrigeret og di elektrisk højreflekterende belægning på prismerne

- Fuld XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger

- ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser

- Gummiarmeret kikkerthus med betjeningsvenligt Helical fokuseringshjul

- Vandtæt og dugfri konstruktion med Argongas

- Twist-up øjestykke med klikstop og ekstra lang øjeafstand til brug med eller uden briller

- Mulighed for 45 grader eller lige indsigt

- Standard gevind til fotostativ

- Indbygget solskygge beskytter mod dug og forstyrrende sidelys

Leveres inklusive neopren taske, beskyttelsesdæksler og mikrofiberklub.

Specifikationer
BrandVortex Optics
Forstørrelse(r)15-45x
Synsfelt på 1000 meter45,5 - 22,6 meter (2,6-1,3 grader)
Objektiv/frontlinse diameter65mm
Dimensioner371mm
EAN nr875874002418
Udgangspupil4,3 - 1,4mm
Vægt1667 gram
ManualEngelsk
Nærfokus7 meter
Øjeafstand19,6 - 17,8mm
GarantiLivsvarig VIP

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!