Varenr.
60479
Vortex Optics

Vortex Razor HD 27-60x85S

14.999,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

VORTEX RAZOR HD II 27-60X85S UDSIGTSKIKKERT

Razor HD II serien repræsenterer det ypperligste i Vortex programmet og henvender sig til den kræsne køber som kun er på udkig efter det absolut bedste på markedet.

Kombinationen af højkvalitetsoptik og en ekstra stor 85mm frontlinse diameter gør det muligt at udnytte selv de højeste forstørrelser uden der gås på kompromis med billedkvaliteten. Kikkerten er med andre ord perfekt til f.eks. observationer af fugle eller dyr på lange afstande.    

Optik

Premium HD (high density) optikken i denne kikkert garanterer overlegen opløsning og farverfidelitet i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser i et 3-linset apokromatisk design minimeres kromatisk aberration (farvefejl) og man opnår et billede med fantastisk kontrast og opløsning. Fuld XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og forstyrrende skygger i optikken. ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser.

Bak4 prismerne er påført en fasekorrigeret belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Der er desuden anvendt en dielektrisk højreflekterende belægning som øger lys refleksiviteten til tæt på 99%.

Konstruktion

Den kraftige gummiarmering giver et sikkert greb og gør kikkerten ekstra modstandsdygtig og robust. Fokuseringen styres via det brugervenlige Helical fokuseringshjul som garanterer præcision, både med eller uden handsker på. Det store okular er udstyret med twist-up øjestykke så man med eller uden briller altid kan udnytte det fulde synsfelt. Kikkerthuset kan roteres så man altid kan finde en behagelig vinkel ved længerevarende observationer. Sidst men ikke mindst forhindrer den indbygget solskygge forstyrrende sidelys og eventuel dugdannelse.

 

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Argonfyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug. Argongas går desuden ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder samtidig sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Razor HD serien

"VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber"

Features

- HD (high density) Premium design med ED (ekstra lav dispersion) glas elementer

- 3-linset apokromatisk konstruktion hvor linserne indekseres og matches under produktionen

- Fuld XR Plus multilagsbelægning (FMC)

- Fasekorrigeret og dielektrisk højreflekterende belægning på Bak4 prismer

- ArmorTek belægning på alle udvendige linseflader

- Plasma Tech garantere at belægningerne er påført perfekt og holder hele kikkertens levetid

- Vandtæt og dugfri konstruktion med Argongas

- Gummiarmeret kikkerthus med brugervenlig Helical fokuseringshjul

- Mulighed for 45 grader eller lige indsigt

- Indbygget solskygge beskytter mod dug og forstyrrende sidelys

- Twist-up øjestykker med lang øjeafstand til brug med eller uden briller

- Standard gevind til stativadapter

Leveres inklusive beskyttelsesdæksler, neopren taske og mikrofiberklud.

Specifikationer
BrandVortex Optics
Forstørrelse(r)27-60x
Synsfelt på 1000 meter 38,5 - 22,75 meter (2,2 - 1,3 grader)
Objektiv/frontlinse diameter85mm
Dimensioner396mm
EAN nr875874007383
Udgangspupil3,15 - 1,42mm
Vægt1610 gram
ManualEngelsk
Nærfokus5 meter
Øjeafstand16,7 - 17mm
GarantiLivsvarig VIP

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!