Varenr.
60829
Vortex Optics

Vortex Diamondback HD 16-48x65S

3.899,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

VORTEX OPTICS DIAMONDBACK HD 16-48X65S UDSIGTSKIKKERT

Evolution har aldrig set så godt ud…

De nydesignede Diamondback HD udsigtskikkerter har alle de hestekræfter som er nødvendige når der skal studeres dyr og fugle på lange afstande og på alle tider af døgnet. Vortex har også strømlinet det udvendige design for at give en slankere profil med bla. Helical fokuser og Arca-Swiss kompatible fod.

Optik

Et optimeret ”High Definition” optisk system med di-elektrisk fasekorrigeret Bak4 prismer levere høj opløsning, reducere farvefejl (kromatisk aberration), kant-til-kant skarphed og forbedret lystransmission Der er med andre ord et absolut minimum i tab af lys og skarphed, hvilket garanterer at udsigtskikkerten præsterer i skumringen og når lyset ikke er optimalt.

Fuld multilagsbelægning på alle linseflader øger lystransmissionen yderligere og minimere uønsket refleksion i optikken. Den slidstærke ArmorTek belægningen beskytter desuden de udvendige linser mod regn, snavs og ridser.

Konstruktion

En kraftig gummiarmering giver et sikkert greb og gør samtidig kikkerten ekstra modstandsdygtig og robust. Fokuseringen styres præcist via det store Helical fokuseringshjul. Twist-up øjestykket med klikstop gør det nemt for folk med eller uden briller at udnytte det fulde synsfelt og den udtrækkelige dugkappe beskytter mod dug og forstyrrende sidelys. Sidst men ikke mindst kan kikkerthuset roteres så den mest behagelig position altid kan findes.

Den praktiske Arca-Swiss kompatible fod gør det nemt at montere kikkerten på de fleste fotostativer uden behov for en quick-release plade (kræver Arca-Swiss kompatibelt fotostativ).

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Argonfyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug. Argongas går desuden ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder samtidig sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Anvendelse

En udsigtskikkert kommer til sit rette når der skal observeres på lange afstande. Kombinationen af en stor lysåbning og høj forstørrelse gør det muligt at studere fugle og dyr helt tæt på uden at de forstyrres. Den er selvfølgelig også perfekt til blot at nyde udsigten fra altanen eller sommerhuset.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Diamondback HD serien

"VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber"

Features

- HD optisk system med fasekorrigeret Bak4 prismer

- Prismerne er også udstyret med en di-elektrisk belægning som øger lys refleksiviteten til tæt på 99%

- Fuld multilagsbelægning på alle linseflader (FMC)

- ArmorTek belægning som beskytter de udvendige glasflader med regn, støv og ridser

- Vandtæt konstruktion med Argongas (IPX7)

- Udtrækkelig solskygge/dugkappe fjerner forstyrrende sidelys og dug på frontlinsen

- Lige indsigt og roterbar kikkerthus

- Twist-up øjestykke med klikstop til brug med eller uden briller

- Arca-Swiss kompatible fod

- Kan også leveres med 45 grader indsigt

Leveres inklusive neopren taske, beskyttelsesdæksler og mikrofiberklud.

Specifikationer
BrandVortex Optics
Forstørrelse(r)16-48x
Synsfelt på 1000 meter24-46 meter (1,38-2,63 grader)
Objektiv/frontlinse diameter65mm
Dimensioner348x86mm
EAN nr843829112932
Udgangspupil4-1,35mm
Vægt1429 gram
ManualEngelsk
Nærfokus5 meter
Øjeafstand4-1,35mm
GarantiLivsvarig VIP

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!