Transport & opbevaringskufferter

Transporttasker og opbevaringskufferter beregnet til teleskoper og tilbehør giver dig mulighed for at opbevare og medbringe dit udstyr, når du skal på udflugt eller natkiggeri. Alle vores transporttasker og opbevaringskufferter er udført i høj kvalitet, holdbare materialer og er designet præcis til formålet at beskytte dit teleskop.

18 varer

pr. side

Alt-i-én opbevaringskuffert til teleskop og tilbehør

Vi har både tasker og kufferter, alt efter hvad dine behov måtte være. Fordelen ved en transporttaske er, at den er let og medgørlig. Desuden kan den meget praktisk bæres på flere forskellige måder, alt efter om du lige skal bære på noget andet samtidig. I så fald kan transporttasken let tages på ryggen. Transporttasker kan være smarte til de kortere ture, hvor du ikke behøver særlig meget udstyr.

Vores transporttasker er udført i vandafvisende materiale, så du ikke behøver bekymre dig om, hvis det skulle begynde at småregne. Desuden er de polstret med skum indvendigt, som yder god beskyttelse til dit teleskop.

Stropperne er placeret på en måde, så tasken afbalanceres perfekt, og den vil derfor ikke føles tung at gå med, selv når den er fyldt med udstyr. Du kan altså gå langt med en transporttaske, hvilket gør den ideel til udflugter, hvor du for eksempel skal flytte position ofte.

Praktisk opbevaringskuffert til dit udstyr

En opbevaringskuffert har den fordel, at den er meget robust og modstandsdygtig. Den vil i de fleste tilfælde holde længere end en transporttaske og yder bedre beskyttelse til indholdet. Vi anbefaler derfor opbevaringskufferter til de udflugter, hvor du har brug for at medbringe meget eller hele dit sortiment af udstyr. En opbevaringskuffert har også den smarte egenskab, at den kan bruges både til opbevaring og transport. Du kan altså opbevare din okularer med mere i opbevaringskufferten, også selvom den står derhjemme. På den måde ved du altid, hvor du har dem.

Måske kan du have gavn af begge dele. Mange amatørastronomer har både transporttaske og opbevaringskuffert, så de er sikre på at være dækket ind, uanset hvad dagen – eller natten – måtte bringe af udfordringer.