Varenr.
74047428
Omegon

Omegon Premium Skylum-filter (1.25")

169,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

OMEGON PREMIUM SKYLUM-FILTER (1.25")

Skylum-filter - den nemme måde at opdage mere på Mars og Jupiter

Vil du have flere detaljer og kontrast, når du observerer Månen og planeterne? Og at objektet stadig skal se naturligt ud? - så er dette filter 'stjernen' i dit okular. Det forstærker detaljerne i de røde eller blå dele af spektret - se båndene på Jupiter mere levende og se flere detaljer på Mars.

Features

  • Stærkere kontrast til Jupiter og Mars - se hvordan de røde detaljer skiller sig ud
  • Deep-sky himmelobjekter - forbedret kontrast med tåger og galakser
  • Ideel til små teleskoper - billedet i okularet er stadig lyst og klart
  • 1,25" filter til standard filtergevind
  • Også velegnet til astro fotografering

En 'ekspert' til hele nattehimlen

Du behøver ikke bruge tid på at overveje, hvilket filter der kan være nyttigt til dit objekt. Skylum-filteret er universelt og er velegnet til mange astronomiske objekter. Det gør nattehimlens baggrund lidt mørkere og fremhæver blå og røde farver. Det vil producere mere levende detaljer, selv i rødlige tåger. Sagt med andre ord - det har en rigtig 'sky-glow' effekt.

Ophæver kunstigt lys

I lighed med et tågefilter tillader Skylum-filteret kun visse bølgelængder at passere igennem og reducerer spredt lys. Derudover blokerer det lyset fra mange gadelamper. Lyset fra de astronomiske objekter ses derfor mere intenst af øjet.

Til små og store teleskoper

Skylum-filteret har høj lystransmission. Dette gør den ideel til visuel observation med små eller store teleskoper. Det vil gøre et godt stykke arbejde selv med et 80mm teleskop.

Det 'pæne' filter til stjernehobe og galakser

Ligner stjernerne glitrende diamanter på sort fløjl? Det ville være rart. Men fra byen ligner himlen nogle gange en grå betonmur. Sæt Skylum-filteret i dit okular og for at begynde at nyde stjernehobe og galakser. Himlen ser meget mørkere ud og objekterne klart smukkere.

Gør mere ud af din observation!

Specifikationer
BrandOmegon
EAN nr4049467474289
Garanti2 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!