Varenr.
74011333
Omegon

Omegon farvefiltersæt (1.25")

Tilbudspris 499,00  DKK Regulær pris 569,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

OMEGON FARVEFILTERSÆT (1.25")

Farvefiltersæt med 6 forskellige filtre fra Omegon.

Et glas farvefilter er essentielt ved observationer af Månen og andre Planeter. Det rigtige filter kan for eksempel betyde forskellen mellem at se mange eller slet ingen krater på overfladen af Månen, at se Jupiters ækvatoriale bælt eller ej, at se alle Saturns ringe eller kun få…

#21 Orange - Det orange filter blokerer blå og grønne bølgelængder, hvilket forbedrer detaljerne i Saturns og Jupiters skybælter. På Mars skærper det grænserne mellem orange og grønlige områder.

#25 Rød - Det røde filter blokerer blåt og grønt lys næsten i alt, hvilket betyder, at du f.eks. Får en meget stærk kontrast mellem blåligtonede strukturer og de lysere detaljer på Jupiters og Saturns overskyede overflade. Imidlertid bruges dette filter hovedsageligt til at observere polarnætter på Mars.

#82A Lyseblå - Det lyseblå filter er velegnet til Månen, Mars, Jupiter og Saturn. Det forbedrer kontrasten på svage områder uden at påvirke planetens lysstyrke, hvorfor dette filter ofte bruges i kombination med andre.

#12 Gul - Det gule filter forbedrer kontrasten på månekratere; på Mars bliver kanaler og polarkapper mere tydelige. På Jupiter og Saturn forstærkes kontrasten på de blålige bælter.

#56 Lysegrøn - Det lysegrønne filter er ideel til at observere iskapperne og de gule sandstorme på Mars overflade. Det forbedrer også kontrasten mellem rødlige og blålige strukturer i Jupiters atmosfære.

#47 Violet - Det violette filter blokerer totalt rødt, gult og grønt lys, hvilket er nyttigt, når man observerer polarområderne på Mars. Med større teleskoper (> 12'') tillader det også at skelne nogle strukturer i Venus 'atmosfære.

Specifikationer
BrandOmegon
Garanti2 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!