Varenr.
9820509
Bresser x Freek Vonk

Freek Vonk x Bresser Lemuren Baki bamse (30cm)

249,00  DKK

Hvilket Freek Vonk x Bresser bamse vil du vælge som dit nye kæledyr?

  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

FREEK VONK X BRESSER LEMUREN BAKI BAMSE (30CM)

 

Hvilket Freek Vonk x Bresser bamse vil du vælge som dit nye kæledyr?

 

Lemuren Baki

Vidste du, at ringhalelemurer er kendt for at solbade om morgenen? De står eller ligger med maven mod Solen og strækker armene ud. De elsker med andre ord at dele varmen med dig, når i putter sammen.

 

Features

  • Tøjbamse med fyld af genbrugsmateriale (polyester og polypropylen)
  • Anbefales til børn fra 6 år
  • Kan maskinvaskes op til 30 grader
  • 30cm i højden (36cm hale)

 

Støt naturen og beskyt truede dyrearter

Vi er glade for at kunne meddele, at når du køber et Freek Vonk x Bresser produkt, vil du ikke kun nyde dit næste eventyr i naturen, men også yde et vigtigt bidrag til at beskytte truede arter.

1% af det årlige salg fra Freek Vonk x Bresser produkterne bliver nemlig doneret til No Wildlife Crime-projektet. På denne måde kan vi i fællesskab bidrage til bevarelsen af ​​arter, der er truet af bla. krybskytteri.

 

Freek Vonk – Hollands mest kendte biolog

Med sin ukuelige nysgerrighed for dyr og natur tager eventyreren, oplægsholderen og biologen børn og voksne med på eventyr. Hans mission er at gøre alle opmærksomme på naturens skønhed og jordens skrøbelighed. Fuld af mod og beslutsomhed rejser han verden rundt på jagt efter de smukkeste steder og mest ekstraordinære historier.

Freek Vonk er uddannet fra Leiden University og har specialiseret sig i krybdyrs evolutionære biologi. Han har i årevis lavet flere tv-programmer, hvor han leder efter de mest ekstraordinære dyr i verden. Han har også sit eget månedlige blad "Wild van Freek", skriver klummer for blandt andet Tros Kompas, VRIJ og Holland Herald, har udgivet snesevis af bøger, optræder med store liveshows under navnet Freek Vonk Live, er Chief Scout of Scouting Netherlands, en helikopterpilot, og er engageret i kampen mod krybskytteri med sin fond "No Wildlife Crime".

Specifikationer
BrandBresser x Freek Vonk
Dimensioner600x300x190mm
EAN nr4007922084046
Vægt266 gram
Garanti2 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!