Varenr.
ED.3000
Euromex

Euromex EduBlue LCD 2.0MP (1x-4x)

4.599,00  DKK
 • Hurtig levering 1-2 hverdage
 • Gratis fragtved køb over 499,-

EUROMEX EDUBLUE LCD 2.0MP (1X-4X)

Digitalt mikroskop med indbygget 2,0 MP kamera.

EduBlue LCD-mikroskopet er bygget op omkring et 1 til 4 gange zoomobjektiv og muliggør observation af alle slags objekter direkte på en 9 "LCD-skærm. Denne slags mikroskoper er især velegnede til uddannelse.

Central zoom objektiv

Mikroskopet har et enkelt optisk zoomobjektiv med en 1 til 4x zoomforstørrelse. Graveringer af zoomjusteringer på 1, 1,5, 2, 3 og 4x. Arbejdsafstanden er 91mm og en digital zoom op til 10x er tilgængelig i softwaren.

Antibacterial Protection Layer

Ved hjælp af den samme teknologi, der allerede er udbredt i hele sundhedsvæsenet i f.eks. vægbelægninger, patientbelysning og lufttrykstabilisering, tilbyder APL-tilsætningsstoffer et fremragende ekstra mål for rutinemæssig infektionskontrol arbejder 24/7 for at modstå væksten af ​​mikrober.

Slutproduktets antimikrobielle ydeevne bekræftes ved uafhængig laboratorietestning til de internationale standarder (JIS og ISO) og er typisk bevist at være op til 99,99% effektiv mod MRSA og E.coli. Test er også blevet udført mod mange andre organismer, herunder Legionella, Campylobacter og Candida.

Når først APL er blevet indarbejdet i et materiale, er det i det væsentlige der for at blive. Nylig uafhængig test af et nyt malingsområde viste intet tab i antimikrobiel ydeevne, selv efter 10 års brug. Ioniske sølvbaserede tilsætningsstoffer mister ikke effektiviteten på grund af udvaskning eller migration, og da de er jævnt fordelt i materialet, påvirker selv ridser og slidtage ikke den antimikrobielle ydeevne.

Stander

Det centrale zoomobjektiv med tilsluttet skærm og LED-ringlygte er monteret på et stativsystem, der sidder på et 30x180mm metalstativ.

Belysning

 • 21 LED over ringbelysning med 5 intensiteter (5500K)
 • 7 LED-transmitteret belysning med 2 intensiteter i basen (5785K)

Indbygget kamera

HD 2MP CMOS højhastighedskamera med tilsluttet 9 "skærm. Der er en USB-port til et maksimum 16GB SD-kort til optagne billeder. Operatøren kan tage og gemme billeder på SD-kortet ved at trykke på optagelse knappen til venstre på skærmen. Billeder gemmes i jpg-format og videoer gemmes avi-format.

Indbygget software

Den indbyggede software i skærmen styres via af den medfølgende mus og har funktioner såsom Capture image, Freeze image, Automatic white balance, Automatic exposition, File manager, Grids. Også kamera indstillinger som Eksponeringstid, Forstærkning, Mætning, Kontrast, Skarphed og HDR styres nemt via softwaren.

Produkt data:

 • Forstørrelse: 1x, 1,5x, 2x, 3x og 4x
 • Opløsning: 1920x1080 pixels (2.0MP)
 • Skærm: Foldbar 9” HD
 • Objekthøjde: 91mm
 • Dimensioner: 475x180x230mm
 • Vægt: 2300 gram

I kassen:

 • 16GB SD-kort, AC adapter, sort/hvid/glas objektplade og Engelsk manual.
Specifikationer
BrandEuromex
ManualEngelsk
Garanti3 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!