Solpaneler

Et solpanel består af adskillige små solceller, der hver især opfanger solens energi og omdanner den til elektricitet, der så kan lagres i et batteri. Solpaneler er dermed en uhyre miljøvenlig måde at udnytte solens energi på, da de hverken forurener eller forbruger energi.

10 varer

pr. side

Smart solcelleoplader til mobil

Uanset om det er camping, sejlads, trekking eller ferie ved badesøen – kan du lide at være udenfor i længere tid, vil du ikke kunne undvære din smartphone. Men et spørgsmål melder sig hurtigt: Hvor finder jeg den nærmeste stikkontakt? Batterier holder ikke evigt, og vores smartphones har brug for strøm. Hvem har ikke prøvet at måtte gå hjem med en flad telefon for så først at komme i kontakt med omverdenen igen, når den atter sidder i opladeren?

Heldigvis er der hjælp at hente, og du behøver ikke længere være afhængig af stikkontakter. Med en af vores smarte solcelleopladere bruger du blot solens kraft til at oplade dine enheder. Den miljøvenlige solenergi er både gratis – og du forbliver uafhængig af elnettet. Desuden tilbyder solpaneler en form for energi, som ikke forurener eller belaster miljøet det mindste, og så passer de også til power stations.

Tag et transportabelt solpanel med overalt

Vores transportable solceller er uhyre nemme at pakke sammen og tage med på farten. Når du så har brug for dem, slås de lige så nemt op igen, og vupti – så har du adgang til gratis strøm, også selvom du befinder dig langt fra civilisationen.

Vores solpaneler er derfor oplagte redskaber til dig, som gerne går lange ture i naturen. Måske er du ligefrem hiker, eller du kan bare godt lide at befinde dig længere tid i naturen, væk fra byens ræs og den stressende hverdag. Men det betyder ikke, du behøver at undvære din smartphone eller forbindelsen til omverdenen.

Hvis nu et uheld skulle være ude, er det også rigtig smart at have muligheden for at ringe efter hjælp. Vores transportable solceller giver dig altså sikkerhed, når du befinder dig langt fra andre mennesker, og du kan derfor trygt begive dig ud på eventyr.