Varenr.
4920300
Bresser

Bresser Deluxe Binoviewer (1.25")

3.449,00  DKK
 • Hurtig levering 1-2 hverdage
 • Gratis fragtved køb over 499,-

BRESSER DELUXE BINOVIEWER (1.25")

Observer astronomiske objekter med begge øjne og oplev en rumlig opfattelse med en 3D-effekt.

Du ser bedre med to øjne

En Bresser Deluxe Binoviewer gør det muligt: ​​Observer astronomiske objekter helt afslappede med begge øjne. Det genererede billede er særligt imponerende af f.eks. Månen, Planeterne og Kuglehober men også ved deep-sky objekter såsom Oriontågen er det lettere at opfange detaljer. Det patenterede optiske system bringer dig let i fokus med stort set hvert teleskop. Alt du behøver er et par identiske okularer for at nyde denne helt nye seeroplevelse.

Hvordan bruger jeg en binoviewer?

Da denne binoviewer ikke kræver ekstra backfokus, kan den bruges med ethvert teleskop inklusive spejlteleskoper eller linseteleskoper med kort brændvidde. Hvis en standard 1,25'' okular kan fokuseres, fungerer binovieweren også og okularets brændvidde og synsfelt bevares fuldt ud. Som med et normalt teleskop fokuseres det ene okular først vedhjælpe af fokuseren. Derefter kan det andet okular også bringes i fokus ved hjælp af spiralformet fokusering på binovieweren. Den nødvendige pupilafstand indstilles derefter nemt ved hjælp af en lineær glidemekanisme i et område på 58–74mm.

Hvilke objekter kan observeres med en binoviewer?

Faktisk alle objekter, der tidligere blev observeret med det pågældende teleskop og fordi der ikke er nogen forstørrelsesfaktor, kan selv lave forstørrelser opnås. Dette gør ikke kun Månen, Planeterne og Kuglehober, men også de lysere deep-sky himmelobjekter til meget interessante observationsmål. Brug af to øjne fører til en mere afslappet udsigt end ved at bruge et øje alene. Selvom den sande dybdeskarphedsvisning i det uendelige er lidt ud over de fleste teleskoper og binoviewere, vil brugerne bemærke, hvordan den menneskelige hjerne forsøger at pålægge dybdeskarphed ("3d-lignende") på stereovisninger igennem en binoviewer. Den største forskel, som de fleste observatører kommenterer, når de sammenligner visninger igennem en binoviewer, i modsætning til observationer med et øje, er den ekstra detalje, der kan ses i de fleste observerbare mål. Afslappet visning og ekstra detaljer i objekter er de to hovedfordele ved binoviewing, som denne Bresser Deluxe binoviewer leverer i overflod.

Også ideel som tilbehør til solteleskoper

En helt særlig applikation er brugen af ​​en Deluxe Binoviewer i kombination med et solteleskop. Solens sfæriske form med alle dens overfladedetaljer er vist meget imponerende. Dybdeskarphedseffekterne ved at se filamenter silhuetet mod Soloverfladen er særlig behagelige at observere.

Mekanik og materialer af høj kvalitet

Denne binoviewer er lavet af materialer af høj kvalitet. Bortset fra de ydre plastdæksler er alle komponenter lavet af anodiseret aluminium. Særligt bemærkelsesværdig er glidemekanismen til justering af pupilafstanden og den præcise roterende fastspænding af begge okularadaptere. Den brede klemoverflade holder okularerne sikkert på plads og centrerer dem også automatisk på den optiske akse. Dioptri justering har et skridsikkert spiralformet drev og muliggør de fineste korrektioner. For sikker transport er en transportkasse af hård kvalitet inkluderet i leveringsomfanget.

Hvilke okularer kan bruges?

Alle okularer med en 1,25'' diameter og et feltstop på op til 22mm. Afhængig af pupilafstanden må okularets ydre diameter ikke være større end cirka 50mm.

1,25'' filtergevind

Det ønskede filter kan skrues direkte i 1,25'' næsestykket. Det er dermed ikke nødvendigt at skifte filtre ved udskiftning af okularerne for at opnå en anden forstørrelse.

Transportkuffert

Den medfølgende kuffert har plads til både binoviewer, okular og andet ekstra tilbehør.

Features

 • Gør stereovisning muligt med stort set alle teleskoper
 • Afslappet og behagelig visning
 • Tredimensionel seeroplevelse
 • Velegnet til alle teleskoper med 1,25'' okularforbindelse
 • Ingen ekstra forstørrelsesfaktor (selv lave forstørrelser med store synsfelter kan opnås)
 • Til observation af Måne, Planeterne og visse deep-sky himmelobjekter
 • Præcis og robust mekanik
 • Glidemekanisme til justering af pupilafstanden
 • Dioptri kompensation via fint spiralformet drev
 • Bred okularrotationsklemme med automatisk centrering
 • 1.25” filtergevind (M28,5x0,6mm)

Leveres inklusive transportkuffert, beskyttelsesdæksler og Engelsk manual.

Produkt data:

 • Dimensioner: 132x107x50mm
 • Vægt: 700 gram
 • Længde af okularrøret: 32mm
Specifikationer
BrandBresser
EAN nr4007922071138
ManualEngelsk
Garanti2 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!