Quest metaldetektorer

Metaldetektorer fra Quest er kendetegnet ved at have brugervenlighed i højsædet. Det betyder, at de kan betjenes af såvel nybegyndere som mere erfarne brugere af metaldetektorer. Den lave vægt og det praktiske design gør desuden metaldetektorerne fra Quest velegnede til børn fra omkring 6-7-årsalderen.

8 varer

pr. side

Metaldetektorer fra Quest er til hele familien

Med en metaldetektor fra Quest giver du hele familien mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen om en fælles aktivitet. Og på grund af metaldetektorernes brugervenlige design og lave vægt er det ikke kun de voksne, der kan have fornøjelsen af at betjene metaldetektoren i den spændende søgen efter skjulte skatte. Flere af modellerne i vores sortiment har en imponerende lav vægt på mindre end 1 kg, hvilket gør dem til de perfekte modeller til både børn, seniorer og andre, der har lettere ved at betjene en metaldetektor med begrænset vægt.

Quest metaldetektorer giver dig intuitiv betjening og elegant design

Er du på jagt efter en god begynderdetektor, er Quest et godt sted at rette blikket hen. Betjeningen er intuitiv og enkel med lettilgængelige knapper samt en lille skærm, og detektorerne betjenes lige godt, om du er højre- eller venstrehåndet. Den lave vægt gør metaldetektoren til en fornøjelse at have med på farten – og så skader det naturligvis heller ikke, at prisen er i den lave ende. Med Quest får du kvalitet til gode priser, og bl.a. derfor hører de til blandt markedets mest populære.

Derudover finder mange det enkle og stilrene design ganske tiltalende – er det en faktor for dig, er du også her godt stillet med en metaldetektor fra Quest.

Til lands og til vands

Quest fremstiller metaldetektorer, der er 100 % vandtætte helt ned til fem meters dybde. Det betyder, at du kan bruge dem til egentlig søgning under vand i forbindelse med dykning – men også, at du ikke skal være bekymret for vejr og vind, når du søger på landjorden. Bliver de snavsede, kan de vandtætte modeller let rengøres under vandhanen.


Med Quest får du altså en metaldetektor, der fungerer i alle typer terræner, våde som tørre. Det giver dig en lang række anvendelsesmuligheder og timevis af spændende timer i sigte.

Gør din oplevelse endnu bedre med det rette tilbehør

Er du begynder, har du måske ikke lyst til at investere i en stor mængde tilbehør lige med det samme – og langt hen ad vejen kan du også klare dig uden. Der er dog nogle typer tilbehør, der forbedrer din oplevelse væsentligt, og som du derfor med fordel kan anskaffe dig fra begyndelsen.

Det gælder for eksempel et sæt gode trådløse hovedtelefoner. Med trådløse hovedtelefoner kan du bevæge dig frit uden at blive generet af en ledning, der kommer i vejen. Hovedtelefonerne fra Quest har desuden en god balance mellem lydene fra metaldetektoren og lydene fra omgivelserne, så du stadig kan bruge din høresans til at orientere dig med.